Modul bizar prin care Monica Bârlădeanu se menține în formă. De ce anume se ferește pentru a nu-și distruge frumusețea

Monica Bârlădeanu are un mod mai puțin întâlnit prin care se menține în formă.

Autor: Alis Pop

In articol:

Monica Bârlădeanu este actriță și prezentatoare, numele ei fiind cunoscut la scară largă datorită proiectelor din televiziune și cinematografie pe care le-a bifat.

Aprecierea celor din jur fiind, atât pentru talentul și profesionalismul de care dă dovadă, cât și pentru frumusețea pe care o etalează.

Citește și: Monica Bârlădeanu, despre minunea care a avut loc în familia ei. Cum și-a readus actrița vărul la viață, în urma unui accident de mașină? "Eu eram singura care..."

Monica Bârlădeanu

Felul bizar în care Monica Bârlădeanu se menține în formă

[Sursa foto: Facebook]

Monica Bârlădeanu are un mod mai special pentru a se menține tânără și frumoasă

Are 44 de ani, dar vârsta pentru Monica Bârlădeanu este doar un număr, căci oricând ar putea concura cu tinerele modele, fără ca cineva să îi ghicească anii.

Pentru imaginea impecabilă pe care o are la fiecare apariție publică, actrița are și un secret, care, spune ea, o ajută să fie mereu în formă.

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului! A murit John Adrian Ene, fostul portar al echipei Steaua- kanald.ro

Citeste si: Aparatul care consumă cea mai multă energie. Mulți îl folosesc zilnic, dar nu realizează că le încarcă factura la curent- stirileprotv.ro

Nu e vorba despre vreo dietă minune sau vreun tratament special, ci despre felul în care și-a obișnuit organismul să reacționeze la mediul înconjurător.

Astfel, notează ea, frigul și faptul că este rezistentă la temperaturile scăzute o fac să fie o persoană activă, cu stare de bine la purtător, lipsită de stres și foarte odihnită, ceea ce se vede și pe chipul ei.

“Toleranța corpului meu la rece a scăzut în timp în California, când era foarte cald.

Începeam cu aerul condiționat, dădeam și mai rece. Peste tot pe unde intram mi se servea un pahar de apă rece cu gheață. Atunci, corpul tău începe să se raporteze la niște temperaturi foarte joase. Aici, niciodată nu deschid caloriferul în dormitor, sub nicio formă. Dorm des cu geamul deschis”, a spus Monica Bârlădeanu, conform Ego.ro.

Cât despre frumusețea pentru care este complimentată la fiecare pas, Monica Bârlădeanu spune că nu-și asumă niciun merit.

Pentru felul în care arată, aplaudați trebuie să fie părinții ei, mama natură și Dumnezeu, care a ales să o lase așa pe pământ.

Citeste si: Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club din Capitală! Ce s-a întâmplat, de fapt- kfetele.ro

Citeste si: Buna Vestire 2023. Este mare păcat dacă faci aceste lucruri!- stirilekanald.ro

Citeste si: Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, amenințat cu moartea de unul dintre cei mai periculoși interlopi din India- radioimpuls.ro

Citește și: Monica Bârlădeanu, dezvăluiri sincere despre viața amoroasă! „Cred mult în căsătorie și în ideea de familie”

Dar, în același timp, subliniază ea, în toată această chestiune a frumuseții, are și ea o contribuție, aceea că nu este dependentă de nimic.

Monica Bârlădeanu declară public că nu are niciun viciu care să-i dăuneze sănătății ori frumuseții pe care o moștenit-o.

Actrița fiind de părere că cel mai dăunător viciu pe care-l poate avea cineva este fumatul. Din punctul ei de vedere, tutunul fiind principalul factor distrugător al pielii.

”Trăsăturile sunt un dar, până la urmă. Acesta nu este un lucru la care eu am contribuit. Este un dar. Te simți prost că ești felicitat pentru ceva care nu este chiar meritul tău, este meritul părinților tăi. Bineînțeles, este gustul lui Dumnezeu. Așa i-a plăcut Lui. Acum, că tu, ca om, te ocupi să nu distrugi și să conservi, asta este într-adevăr, contribuția ta. Nu am. (n.r. vreun viciu) Fumatul, în niciun caz. Mi se pare că acesta distruge cel mai repede pielea”, a mai declarat actrița.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Monica Bârlădeanu a mers cu barca în largul mării, în Grecia! Ce a văzut în apă?„A fost o dimineață foarte bună, apoi s-a întâmplat asta”

Monica Bârlădeanu le-a dat replica celor care au numit-o materialistă! Ce patimi și ce viruți are actrița? "Probabil eram măritată cu un băiat cu privat jet"

Cele mai sexy poze cu Monica Bârlădeanu

Ce presupune proiectul de plafonare a prețurilor RCA pe jumătate de an. A intrat în dezbatere publică

Buna Vestire 2023. Este mare păcat dacă faci aceste lucruri!

Soția lui Mădălin Ionescu, în culmea fericirii după ce a ieșit de la medic! Vedeta a ieșit din cabinet și a vorbit despre sarcină, iar bucuria i se poate citi pe chip

Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira și Pique

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies