Monica Bârlădeanu a vorbit despre violența domestică! ”Nu sunteți singure”

Monica Bârlădeanu a vorbit despre violența domestică. Uite ce spune prezentatoarea tv despre acest lucru.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

monica barladeanu

Monica Bârlădeanu a făcut o mărturisire în ceea ce privește violența domestică din interiorul cuplului.

„Mi s-a părut ipocrit să tac. Pentru că avem senzaţia că, ştii, ne spălăm pe mâini şi credem că (violenţa n.red.) se întâmplă numai la ţară sau în familiile fără studii superioare sau fără ştaif. NU! Vă spun sincer, ni s-a întâmplat şi nouă! Eu am foarte multe colege, vedete, pe care le admiraţi, la ale căror concerte mergeţi, pe care le vedeţi la televizor.

Care mi-au mărturisit în privat, după ce am ieşit să vorbesc despre asta, poate pentru că pur şi simplu nu au vrut ele să mă lase pe mine să fiu singura care face un pas în faţă şi spune, da, nu sunteţi singure, nici o problemă, violenţa nu discriminează.

Citeste si: Anda Adam, decizie radicală pentru 2020: „După atâția ani, chiar simt că este momentul”

Nu-l loveşte doar pe cel într-o situaţie pecuniară fragilă sau fără studii sau din zonele periferice ale societăţii. Ne-a lovit şi pe noi şi se poate supravieţui. Şi e OK, nu simt că mă umileşte în nici un fel. Nu simt că e vina mea. Dar asta pentru că, evident, mi-am căutat soluţii şi am lucrat foarte mult, consiliere psihologică, ca să elimin efectele asupra personalităţii pe care le pot lăsa asemenea episoade.

Uite, dacă tot vorbim despre asta, eu aş lansa o provocare. Tuturor celebrităţilor, ca să nu spun vedetelor, că e un termen care a căpătat o notă derizorie. Tuturor celebrităţilor care au trecut printr-un asemenea episod, de orice fel, le spun că violenţa nu e doar fizică, nu trebuie să ai vânătăi ca să consideri că ai fost victima unui abuz sau a unui tratament nedrept la nivel uman.

Citeste si: Andreea Pirui, adevărul despre eliminarea ei de la Puterea Dragostei! ”Azi, în gală...” Totul a pornit de la Jador

Citeste si: Laura Vicol a dezvăluit cine este vinovat de moartea lui Răzvan Ciobanu: „Dacă nu exista, toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat"

Aş vrea să daţi un semn sau să faceţi o postare. Hashtag #nicieunutac. Dacă vă simţiţi confortabil, dacă simţiţi că e o ipocrizie să tăceţi, aşa cum am simţit eu, şi trebuie să ridicaţi două degete şi să vă spuneţi povestea în trei rânduri, sau pur şi simplu să daţi orice fel de imagine, #nicieunutac, fără să ne povestiţi asta dacă nu vă simţiţi confortabile, ar fi un semnal extraordinar pentru toate femeile care tac în ţara asta şi acceptă abuzul doar pentru că li se întâmplă doar lor”, a mărturisit Monica Bârlădeanu, conform Clickpentrufemei.ro.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate