Moment emoționant la priveghiul lui Emi Pian! Florin Salam i-a adus un ultim omagiu prietenului său

Imagini emoționante de la priveghiul lui Emi Pian! Florin Salam a cântat la căpătâiul terlopului.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Moment emoționant la priveghiul lui Emi Pian! Ce a făcut Florin Salam
Moment emoționant la priveghiul lui Emi Pian! Ce a făcut Florin Salam


In articol:

Moment emoționant la priveghiul lui Emi Pian! Ce a făcut Florin Salam. Joi, 5 august, trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă, unde l-au așteptat zeci de rude și prieteni. Printre ei se află și Florin Salam, care a venit să-și vadă vechiul prieten pentru ultima dată și să-i aducă un ultim omagiu.

Citeste si: Dezvăluri șocante! Fratele lui Emi Pian, tăiat la gât! Ce s-a întâmplat cu Elvis Pian la un botez și ce legătură are cu dansatoarea Cristina Pucean?

Citeste si: Napy, presupusul asasin al lui Emi Pian, e ameninţat cu moartea şi blestemat de prietenii acestuia: „Nu vei scăpa tu așa ușor nici în gaură de șarpe, oriunde vei merge în lumea asta tot vei muri!”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Răsturnare de situație! Ciprian Napi NU l-a ucis pe Emi Pian. Cine este, de fapt, asasinul

Mai multe live-uri pe Facebook au făst făcute de-a lungul acestei zile. Florin Salam a cântat la căpătâiul răpsatului său prieten, iar imaginile sunt de-a dreptul răvășitoare. Pe oamenii prezenți nu-i sperie răspândirea coronavirusului, semn că în imagini stau cât mai apropiați, fără a respecta măsurile de protecție prevăzute în lege. Acesta este motivul pentru care Florin Salam a fost amendat de polițiști.

Moment emoționant la priveghiul lui Emi Pian! Ce a făcut Florin Salam
Moment emoționant la priveghiul lui Emi Pian! Ce a făcut Florin Salam

EXCLUSIV. Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian. Polițiștii au intervenit în forță

Polițiștii au amenințat că vor interveni în forță dacă nu se vor respecta două reguli clare: muzică dată prea tare și aglomerația. Florin Salam, prieten bun al lui Emi Pian, a fost prezent la priveghi pentru a-i aduce un ultim omagiu. În exclusivitate pentru WOWBIZ.ro, surse prezente la înmormântare au declarat că Florin Salam a fost amendat pentru că nu purta mască de protecție și nu a respectat distanțarea socială, precum alte zeci de persoane prezente.

Moment emoționant la priveghiul lui Emi Pian! Ce a făcut Florin Salam
Moment emoționant la priveghiul lui Emi Pian! Ce a făcut Florin Salam

Imagini de la fața locului fac înconjurul internetului și se poate observa cum nimeni prezent nu respectă măsurile de distanțare socială. Legea stării de alertă prevede ca la priveghi să fie nu mai mult de 50 de oameni în exterior, iar în interior 20. Nicio persoană nu poartă mască de protecție, iar zeci de persoane stau înghesuite în curtea interlopului. (Citeste si: VIDEO | Răsturnare de situaţia în execuţia lui Emi Pian)

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Imagini devastatoare de pe litoral! Mii de persoane au fost evacuate, în urma unui incendiu. Flăcările puternice au făcut ravagii

Puterea Dragostei 6 august. Nicos, conflict cu Cristian: ”Nu te consider un adversar”

Legătura neștiută dintre Liviu Dragnea și Emi Pian! Cum a fost ajutat fostul lider PSD de membrii clanului

Nimeni nu se aștepta la asta! Bianca Comănici și Livian, o nouă despărțire? Semne clare că cei doi îndrăgostiți au pus punct relației

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies