Moment sfâșietor la spectacolul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Ce a apărut pe scenă când ar fi trebuit să cânte artistul. Toți spectatorii s-au frecat la ochi Imagini exclusive

Sâmbătă a avut loc un spectacol în memoria lui Petrică Mîțu Stoian, la Sala Palatului. Artiștii au plâns și și au vorbit cu regret despre moartea cântărețului.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Spectacolul de la Sala Palatului intitulat "O seara magică de Crăciun" a fost programat și pregătit când Petrică Mîțu Stoian era în viață.

Alături de Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Steliana Sima și alți artiști de seamă, era și Petrică Mîțu Stoian. Cum moartea fulgerătoare a artistului a lăsat o mare durere în inimile prietenilor și colegilor de scenă, spectacolul a fost dedicat marelui artist.

Constantin Enceanu, copleșit de emoții când a vorbit de Petrică Mîțu Stoian

Moment sfâșietor la spectacolul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Ce a apărut pe scenă când ar fi trebuit să cânte artistul

Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu și Steliana Sima, în lacrimi pe scena de la Sala Palatului

[Sursa foto: wowbiz.ro]

Dincolo de scenă, Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian au împărțit o frumoasă prietenie. Când a auzit piesa regretatului artist pe fundal, Constanin Enceanu a izbucnit în lacrimi pe scena de la Sala Palatului.

”Cred că a fost cel mai greu moment din viața noastră ca artiști. Nu credeam că o să trăim astfel de momente pe scenă. Din nefericire, iată că vorbim la trecut de Petrică, de bunul nostru prieten, al nostru, al tuturor, dar sunt convins că de acolo de Sus, din colțul sălii, ne urmărește și se bucură că îi pomenim numele de fiecare dată.

Petrică, Dumnezeu să te aibă în pază.”, a spus Constantin Enceanu, în lacrimi.

Citeste si: EXCLUSIV. Constantin Enceanu a izbucnit în lacrimi pe scenă, când a vorbit despre Petrică Mîțu Stoian: ”Din nefericire, vorbim la trecut de bunul nostru prieten...”

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Valentin Sanfira, deși face parte din generația tânără, a ținut un discurs despre dispariția fulgerătoare a lui Petrică Mîț Stoian.

”Vreau ca toate aplauzele astea să fie pentru Petrică Mîțu Stoian. Dumnezeu să vă dea tot binele din lume. Și dimineața când mă trezesc, îi mulțumesc bunului Dumnezeu că din Dănciuleștiul meu de acolo, de care poate ați auzit doar în cântece, am plecat un copil de țăran în lume, în desagă cu cântecul și cu frica de Dumnezeu”, a spus Valentin Sanfira.

Citeste si: EXCLUSIV. Spectacolul dedicat lui Petrică Mîțu Stoian a fost întrerupt. Ce s-a întâmplat pe scenă i-a revoltat pe spectatori. Organizatorii au fost nevoiți să ia pauză. Avem imaginile

Ce s-a întâmplat pe scenă în momentul în care ar fi fost rândul lui Petrică Mîțu Stoian

Moment sfâșietor la spectacolul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Ce a apărut pe scenă când ar fi trebuit să cânte artistul

Spectacolul "O seară magică de Crăciun" a adunat pe scenă artiști din noua generație, dar și artiști de muzică populară iubiți și îndrăgiți de toți românii. Întreg spectacolul a fost emoționant, spectatorii fiind întâmpinați încă de la început de imaginea lui Petrică Mîțu Stoian, în doliu. De altfel, fiecare artist a ținut o cuvântare sau a dedicat o piesă regretatului artist. Îndă, cel mai emoționant moment, care a adunat ropote de aplauze și lacrimi atât pe scenă, cât și în sală a fost momentul pregătit de organizatorii spectacolului în locul lui Petrică Mîțu Stoian. Piesele sale au răsunat în toata Sala Palatului, iar pe scenă s-au derulat imagini din viața artistului. Declarații, cântece și imagini sfâșietoare de la înmormântarea artistului s-au derulat pe scenă, în locul artistului.

Citeste si: EXCLUSIV. De-a dreptul emoționant! Cum au fost primiți iubitorii de muzică populară la spectacolul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian: ”A plecat dintre noi mult prea repede”

Momentul a fost atât de emoționant, încăt Constantin Enceanu abia a mai putut să vorbească și să cânte de lacrimi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV. De-a dreptul emoționant! Cum au fost primiți iubitorii de muzică populară la spectacolul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian: ”A plecat dintre noi mult prea repede”

EXCLUSIV. Spectacolul dedicat lui Petrică Mîțu Stoian a fost întrerupt. Ce s-a întâmplat pe scenă i-a revoltat pe spectatori. Organizatorii au fost nevoiți să ia pauză. Avem...

Mărturisirile emoționante făcute de Constantin Enceanu despre Petrică Mîțu Stoian: ”Vedea copii amărâți și le dădea sume destul de mari”

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Vestea nopții despre ION ILIESCU! S-a aflat! Anunţ SOC despre fostul preşedinte al României

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Putin s-a prăbușit. Vestea nopții de la Kremlin

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies