Momente cumplite în Dâmbovița! Micuța Adriana a fost adusă acasă în sicriu FOTO CUTREMURĂTOR

Momente cumplite în localitatea din Dâmbovița de unde era micuța Adriana, fetița de 11 ani ucisă. Ea a fost adusă acasă în sicriu.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

În fața casei din Gura Șuții (jud. Dâmbovița), pe poartă, a fost amplasată o icoană mare. Sicriul fetei a fost dus în curte.

Toți oamenii din sat sunt șocați de ce a putut să se întâmple, iar parintii fetei acu atat mai mult, abia au avut curaj sa isi priveasca copilul. Adriana a fost găsită cu urme de violență pe trup, ca urmare a agresiunilor din partea atacatorului ei. Pe langa asta, micuța a fost supusă și unei autopsii, după ce trupul ei a fost găsit, astfel încât, semnele morții chinuite au rămas destul de vizibile. 

fara descriere

fara descriere

Sursa foto: dambovitanews.ro 

Prima imagine cu olandezul acuzat de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița! Bărbatul este dat în urmărire

A apărut prima imagine cu cetățeanul olandez acuzat de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița.

Un mandat european de arestare a fost solicitat pe numele olandezului care este bănuit de comiterea crimei de la Gura Șuții, Dâmbovița. Bărbatul s-ar afla în acest moment în Olanda, iar anchetatorii români vor cere un mandat european de arestare, conform Realitatea de Dâmbovița.

În aceste momente are loc autopsia Mihaelei Adriana, fata de 11 anișori. Anchetatorii încearcă să confirme existența ADN-ului copilei în mașina închiriată de cetățeanul olandez.

Fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost chinuită și omorâtă în doar 30 de minute

Din ce în ce mai multe amănunte apar în cazul Mihaelei Adriana, fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița, Gura Șuții, care a fost răpită și ucisă de către un bărbat olandez.

S-a refăcut filmul dispariției Mihaelei Adriana. Polițiștii au în vizor principalul suspect, și anume un bărbat olandez în vârstă de 47 de ani.

Fetița a fost răpită de pe stradă, apoi dusă pe un câmp unde a fost chinuită și omorâtă, totul petrecându-se în mai puțin de 30 de minute. Bărbatul care a răpit-o închiriase o mașină. Situația ridică foarte multe semne de întrebare. Poliția, inițial, îl luase pe bărbatul olandez la întrebări, înainte să se descopere cadavrul fetiței de 11 ani din Dâmbovița. Principalul suspect, bărbatul oldanez de 47 de ani, a fugit din țară. El a fost văzut pe camerele de supraveghere din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate