Tulburător! Fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost chinuită și omorâtă în doar 30 de minute! Întregul film al căutării minorei

Au apărut amănunte noi în cazul Mihaelei Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița care a fost răpită și ucisă de un străin.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Din ce în ce mai multe amănunte apar în cazul Mihaelei Adriana, fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița, Gura Șuții, care a fost răpită și ucisă de către un bărbat olandez.

S-a refăcut filmul dispariției Mihaelei Adriana. Polițiștii au în vizor principalul suspect, și anume un bărbat olandez în vârstă de 47 de ani.

Fetița a fost răpită de pe stradă, apoi dusă pe un câmp unde a fost chinuită și omorâtă, totul petrecându-se în mai puțin de 30 de minute. Bărbatul care a răpit-o închiriase o mașină. Situația ridică foarte multe semne de întrebare. Poliția, inițial, îl luase pe bărbatul olandez la întrebări, înainte să se descopere cadavrul fetiței de 11 ani din Dâmbovița. Principalul suspect, bărbatul oldanez de 47 de ani, a fugit din țară. El a fost văzut pe camerele de supraveghere din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni.

Pe trupul fetiței există urme de agresiuni fizice și există suspiciuni că fetița ar fi fost violată înainte să fie omorâtă. Corpul neînsuflețit al micuței a fost găsit la o distanță de 7 kilometri de Gura Șuții.

Citeste si: Noi detalii în cazul Mihaelei, fetița de 11 ani din Dâmbovița care a fost găsită moartă la marginea pădurii. Suspectul a fugit din țară, după ce a fost luat la întrebări de polițiști

Mihai Dincă, prim-procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Dâmboviţa: ”La momentul în care familia a sesizat dispariţia copilului, cu certitudine copilul era deja decedat. Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şutii a intrat în ultima localitate într-un interval de aproximativ 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în două sau trei minute. Există un cetăţean străin care se afla în acest cerc de suspecţi.”

Citeste si: Cumplit! O fată de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al unei clinici de psihiatrie din Piatra-Neamț

Sursele spun că cetățeanul olandez a plecat din România, la câteva ore de la tragedie. În momentul în care poliția a vorbit cu bărbatul de 47 de ani, acesta le-a declarat faptul că se află în trecere în România.

Sorin Păun, inspector şef IPJ Dâmboviţa: “A avut o folie, din cauza aceasta nu a putut fi văzută, a fost acoperită cu o folie de plastic şi prin trecerea elicopterului a fost dezvelit şi a fost găsit de cei care erau în căutare.”

Citeste si: Ce se întâmplă cu familia fetiței de 11 ani din Dâmbovița găsită moartă! Părinții acuză poliția

Mihaela Adriana a fost răpită de pe stradă

Fetița de 11 ani, Mihaela Adriana, a fost răpită de pe stradă în cursul zilei de vineri, după-amiaza, din comuna Gura Șuții. Fetița a fost surprinsă pe camerele video când mai avea 300 de metri să ajungă acasă, fiind ultima dovadă că se afla în viață. Cel vinovat de moartea ei va primi 25 de ani de închisoare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate