Momente de groază trăite de concurenții de la Puterea Dragostei, la întoarcerea din vacanță! ”Andreea Pirui țipa, Roxana plângea”

Ella povestește momentele de groază trăite în avion la întoarcerea la Puterea Dragostei, după vacanța de Revelion din România.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Roxana de la <a target=Puterea dragostei kalooga_36441" />

Concurenții de la Puterea Dragostei s-au întors în Istanbul, însă zborul cu avionul a fost un coșmar. Ella a povestit că ațipise în avion, când s-a trezit în țipetele celor din jur.

Ella Puterea dragostei

 ”Avionul se mișca îngrozitor, se ducea în jos, apoi brusc în sus, se balansa, vedeam pe geam aripa avionului și îmi dădeam seama cât de înclinat era. M-am rugat așa cum nu am făcut-o niciodată până acum. În fața mea erau Andreea Pirui cu Marius, în spate Roxana cu Turcu. La un moment dat, Andreea țipa, Roxana plângea în brațele lui Turcu. Mi-a spus Andreea după ce am coborât că i-a spus lui Marius că eu sunt singură în spate și că probabil sunt moartă de frică. Așa era”, a povestit Ella.

Concurenti Puterea dragostei in avion

Când au coborât din avion, au realizat că era furtună, probabil că aceasta fiind și cauza turbulențelor din aer, povestește Ella de la Puterea Dragostei, care a realizat și un scurt filmuleț în avion, însă abia după ce momentele de groază trecuseră. 

 

Citeste si: ȘOC! Andreea Pirui a vorbit în premieră despre cearta cu Nelson Mondialu! ”Am avut altercații, fiindcă a spus numai minciuni”! Declarații exclusive de la Istanbul

Citeste si: Livian, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Bianca ”Trezește în mine…” VIDEO EXCLUSIV din casa Puterea Dragostei

Citeste si: Ce s-a întâmplat după gala Puterea Dragostei de duminică? Philip a spus ce nu s-a văzut la tv ”Ricardo a prins un pumn...”

Jador și Bogdan Mocanu erau să se prăbușească cu avionul ”Acesta este ultimul mesaj”

Nu este prima dată când concurenții de la Puterea Dragostei trăiesc momente de tensiune în avion. În vara anului trecut, Jador și Bogdan Mocanu au avut emoții la aterizarea cu avionul, când se duceau la un concert în Germania. Avionul în care se aflau a avut probleme la aterizare.

Jador Puterea dragostei

"Asta este ultimul mesaj. A aterizat avionul și a decolat din nou. Nu înteleg de ce. Bogdan, spune un ultim mesaj pentru părinții tăi. Dacă găsiți filmarea asta, să știți că vă iubesc. Cred că este începător. Face urât rău de tot avionul, nu înțeleg de ce. Toată lumea e îngrijorată, nu e normal", a povestit Jador într-un vlog.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate