Momente dificile pentru Andreea Raicu: "O relație toxică, lungă, de șapte ani"

Andreea Raicu, relație cu un bărbat alături de care era nefericită.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Andreea Raicu a găsit puterea să facă mărturisiri despre viața ei amoroasă. Deși pentru o lungă perioadă a ales să nu mai facă declarații despre bărbații din viața ei, vedeta de televiziune a spus acum că a avut o relație dificilă, cu un bărbat alături de care era nefericită.

Momente dificile pentru Andreea Raicu: "O relație toxică, lungă, de șapte ani"

"Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă, în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…", a spus Andreea Raicu.

Citeste si: Nuntă secretă în showbiz-ul din România! Sexy-prezentatoarea s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai în vârstă

Citeste si: Cu cine se iubește fiul lui Florin Salam, Dani. Uite cât de frumoasă e tânăra!

Citeste si: Ultimă oră: oseminte găsite într-una din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

 

Zilele trecute, Andreea Raicu a recunoscut că are un nou iubit. “Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are… Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea. Da, sunt îndrăgostită. Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta… Nu vă spun nimic”, a declarat Andreea Raicu.

De-a lungul timpului, Andreea Raicu a avut mai mulți iubiți celebri: Cristi Chivu, Tudor Chirilă sau Horia Tecău.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate