Momente grele pentru Daiana de la Puterea dragostei! Casa Brunetei a ars chiar în noaptea de Revelion! De la ce a pornit incendiul?

Daiana de la Puterea dragostei trece prin momente dificile, după ce casa brunetei a ars în seara de Revelion.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Daiana Marcu a dat vestea tristă recent, pe rețelele de socializare. La casa fostei concurnete de la Puterea dragostei a izbucnit un incendiu, chiar în noaptea de Revelion. Fanii sunt la fel de șocați de cele întâmplate. La Instastory, vedeta a organizat o sesiune de întrebări și a răspuns curiozităților adresate de urmăritorii ei.

Mai mult decât atât, ea a postat și prima fotografie de la fața locului, unde apare casa brunetei în flăcări.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a mărturisit că nu va uita niciodată seara de Revelion, fiind seara în care a avut loc tragedia. „Nu cred că am să uit vreodată acea zi. În noaptea aceea mi-a ars casa...”, a scris Daiana Marcu, a Instastory. Ea a adăugat și o fotografie de la fața locului, unde se poate vedea cum locuința este acoperită de flăcări. Întrebată de la ce a pornit incendiul, bruneta a mărturisit că motivul este în continuare necunoscut, însă există mai multe piste.Cel mai probabil, flăcările au pornit din cauza petardelor și artificiilor aruncate în noaptea de trecere dintre ani. „Nu știm nici noi... probabil de la petarde, artificii, nu știm”, a răspuns Daiana.

În ciuda acestui moment dificil, Daiana Marcu a mărturisit că se bucură că nu au existat victime și nimeni din familia ei nu este rănit. 

puterea dragostei

Casa Daianei de la Puterea dragostei a ars în seara de Revelion 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Daiana Marcu a pierdut o persoană dragă în 2021

În luna octombrie a anului trecut, Daiana de la Puterea dragostei  a trecut printr-un alt moment dificil.

Vedeta a nunțat pe pagina ei de Instagram că este în doliu, după ce a pierdut o persoană apropiată. Fosta concurentă de la Puterea dragostei nu a dat mai multe detalii cu privire la persoana care nu se mai află printre noi, ci a menționat faptul că își dorește linilte.

Citeste si: EXCLUSIV Daiana de la Puterea Dragostei iubește din nou: „Mă căsătoresc! Am nunta în iunie!”

„În acest moment vreau doar liniște!”, a scris Daiana de la Puterea dragostei, în dreptul unei fotografii care indică doliu. Fosta concurentă și-a schimbat și fotografia de profil, semn că este vorba despre o persoană apropiată sufletului ei. Citește mai multe AICI.

puterea dragostei

Daiana Marcu de la Puterea dragostei 

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies