Vedete

Momentul adevărului! A plecat Jador după Simina în Turcia? Vezi ce spune cântăreţul! EXCLUSIV!

Jador a plecat după Simina, în Turcia? Vezi ce spune cântăreţul!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Jador şi Simina de la Puterea Dragostei au trecut printr-o perioadă cu multe reproşuri, discuţii aprinse şi cumpene în relaţie. Pe lângă distanţa care-i desparte, legătura lor a fost pusă la încercare de suspiciuni de infidelitate, bârfe şi intrigi.

Citeste si: Bombă! Roxana de la Puterea Dragostei, cerută în căsătorie! Vezi cine i-a făcut propunerea incendiară! EXCLUSIV!

Jador a plecat după Simina, în Turcia? "Ne-am certat foarte des, iar încrederea este serios zdruncinată"

De curând, artistul ne-a declarat că vrea să meargă la Istanbul, să o ia acasă pe iubita lui, după ce aceasta a fost atacată şi ameninţată de Mari şi de Roxana. Însă, în lumina unor dezvăluiri despre anumite apropieri dintre Simina şi alţi concurenţi, solistul a renunţat la idee.

Citeste si: Cutremur TOTAL la Puterea Dragostei! Jador, ameninţat şi înjurat de Adrian după ce a vorbit cu Larisa! A început un scandal MONSTRU! EXCLUSIV!

"Mulţi urmăritori ai mei îmi reproşează că nu am plecat în Turcia să o iau pe Simina acasă, aşa cum am spus. Prieteni, când am declarat că iau avionul şi mă duc la Istanbul eram împreună şi aveam influenţă asupra ei. M-a deranjat că a fost umilită şi atacată fizic în casă, dar acum, deşi încă ţin la ea si o respect, nu am dreptul să-i cer să procedeze într-un fel sau altul. Nu mai este treaba mea. Să rămână în casă dacă aşa vrea şi să facă tot ce consideră că este bine. Noi vorbim în continuare, dar ne-am certat foarte des în ultima vreme, iar încrederea e serios zdruncinată. În acest moment a luat-o fiecare pe drumul lui...Dacă se vor intersecta vreodată căile noastre, asta rămâne de văzut", a declarat Jador.

Galerie foto