Momentul emoționant în care o fetiță îngropată sub dărâmăturile din Turcia este salvată

O fetiță de doi ani a fost salvată de sub dărămăturile unui imobil, la mai bine de 24 de ore de la cutremurul care a zguduit Turcia.

Distribuie pe:

Operațiune dramatică de salvare după cutremurul devastator din Turcia. O fetiță îngropată sub dărămături a fost găsită după 24 de ore de la dezastru


In articol:

În timpul operațiunii, salvatorii au reușit să o scoată și pe mama fetiței la suprafață.

Totul s-a întâmplat în Elazig, unul dintre cele mai grav afectate orașe de cutremurul puternic de vineri seara din Turcia.

Citeste si: Gheorge Dincă a scris o scrisoare familiei Alexandrei Măceșanu: "Eu sunt criminalul. Vă urez multă sănătate celor din familia Măceșanu"

Citeste si: Adevărata dramă a Cristinei Ţopescu! A încercat să înfieze o fetiţă de la orfelinat: „O numise Eva Maria. A fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei”

Citeste si: Imagini de senzație cu Claudia Pătrășcanu! Cum arată acum artista care trece printr-un divorț urât de Gabi Bădălău VIDEO EXCLUSIV

Cum au fost salvate mama și fiica

Salvatorii au putut ajunge la cele două, datorită strigătelor de ajutor ale tinerei mame, potrivit CNN Turk. Femeia își proteja copilul cu propriul corp, ținând-o strâns în brațe.

”Vă rog, repede, nu mai pot rezista. Salvați-o, în numele lui Allah! Pot vedea lumina. Uitați, vă fac cu mâna”, a strigat mama fetiței.

Operațiune dramatică de salvare după cutremurul devastator din Turcia. O fetiță îngropată sub dărămături a fost găsită după 24 de ore de la dezastru

Autoritățile au scos-o de sub moloz mai întâi pe fetiță și au transportat-o urgent la spital, starea ei fiind una bună în momentul de față.

Ulterior, și mama fetiței a fost salvată, după 24 de ore de chin petrecute sub dărămături.

Un ultimul bilanț al autorităților arată că cel puțin 29 de oameni au murit în urma cutremurului de 6,9 pe Richer din Turcia.

Și la această oră operațiunile de căutare și salvare a victimelor sunt în plină desfășurare în zonele afectate de seism.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate