O tânără din Bacău a ajuns la închisoare după ce a comandat un telefon pe internet

O femeie de 26 de ani din Bacău a fost condamnată la închisoare după ce a fraudat un mare distribuitor online.

Distribuie pe:

O tânără din Bacău a ajuns la închisoare după ce a dat o comandă pe internet


In articol:

Sentința a fost pronunțată la 5 ani de la faptă, după ce s-a descoperit că tânăra se face vinovată de înșelăciune și fals în acte sub semnatură privată.

Expertizele grafologice au durat destul de mult, mai ales că exista suspiciunea unui complice, un angajat al firmei de curierat. În urma tuturor analizelor de probe s-a descoperit că singura vinovată a fost tânăra din Bacău.

Citeste si: Ce mesaj neașteptat a primit Culiță Sterp după ce s-a fotografiat alături de o nouă femeie? Andreea Mantea i-a dat inimioară!

Citeste si: Un bărbat e cercetat pentru omucidere în timpul unei partide de amor cu iubita lui. Ce s-a întâmplat în dormitorul conjugal

Citeste si: Descoperire șocantă în Bârlad. Un bărbat a fost găsit mort într-o mașina abandonată

În ce a constat escrocheria pusă la cale de femeie

În esență, pare simplu modul în care tânăra a acționat. A făcut rost de copia cărții de identitate a unei alte femei și a cumpărat un telefon de ultima generație, în rate. După ce a primit coletul, tânăra nu a mai plătit nici un ban.

Nu mică i-a fost mirarea victimei când a fost înștiințată că o să fie executată silit pentru neplata telefonului cumpărat printr-un credit.

Femeia pagubită își cauta un loc de muncă în străinătate și nu se aștepta ca o asemenea problemă să apară pe capul ei. Și-a anunțat fiica de cele întâmplate, iar apoi cele doua și-au dat seama ce s-a întâmplat de fapt.

Fiica femeii păgubite le-a povestit anchetatorilor cum i-a dat copia de buletin a mamei sale unei tinere care le-a promis că îi găsește femeii un loc de muncă în altă țară.

În momentul în care femeia a fost anunțată că are de plătit 3.549.99 de lei pentru telefonul achiziționat de pe internet, a contactat-o imediat pe tânăra care îi promisese că o ajută.

Neașteptat, tânăra a recunoscut imediat ceea ce a făcut și a garantat că o să plătească contravaloarea telefonului cumpărat ilegal.

Fata de 26 de ani a recunoscut și în fața anchetatorilor fapta și a fost imediat trimisă în judecată pentru fals și înșelăciune. Din cauză că s-a sustras procesului penal, tânăra a primit pedeapsa cu executare, și anume un an și doua luni pentru comiterea celor două fapte.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate