Momentul emoționant în care Ozzy Osbourne a anunțat în direct că suferă de o boală incurabilă. Artistul și soția lui au izbucnit în plâns în emisiune

Momentul în care Ozzy Osbourne a anunțat în mod public că suferă de parkinson a emoționant-o pe soția lui și a izbucnit în lacrimi.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Ozzy Osbourne a fost invitat alături de soția lui în cadrul unei emisiuni tv și a dat detalii despre boala care i-a dat viața peste cap în ultimul an. Starul rock a dezvăluit în direct că suferă de Parkinson, moment în care soția lui a izbucnit în lacrimi. 

Citeste si: Puterea Dragostei 23 ianuarie. Jador a uitat de Ella și o vrea pe Andreea Pirui?! "Mi-am făcut relație și tot pe capul meu ești"

Citeste si: Un bărbat a avut parte de șocul vieții lui! După o noapte fierbinte cu o necunoscută s-a dus acasă la iubită și ceva neașteptat s-a întâmplat

Citeste si: Daniel Ștefănescu, asasinul Mihaelei Runceanu, chemat în fața judecătorilor din nou. De ce a fost acuzat criminalul

Momentul în care Ozzy Osbourne a anunțat în direct că suferă de o boală incurabilă. Soția lui a izbucnit în plâns

Ozzy Osbourne a aflat că este bolnav în februarie 2019, dar a păstrat secretul până acum.
„Îmi amorțește brațul, iar picioarele mele sunt mai tot timpul reci. Nu știu dacă e din cauza Parkinsonului, dar cu asta mă confrunt mai nou”, a declarat legenda muzicii rock.

fara descriere

Sharon, soția lui, a intervenit și a spus că boala este în al doilea stadiu, adică nu e în stadiu avansat.

„Există diferite tipuri de Parkinson, nu e o sentință la moarte nici de departe, dar afectează diferiți nervi ai corpului. Dacă ai o zi bună, te bucuri de ea, însă sunt și zile foarte rele cu această boală”, a declarat Sharon Osbourne.
Starul rock a mai decalarat în cadrul aceleiași emisiunii că este o mare provocare pentru el și că a fost supus unei intervenții chirurgicale la gât care i-a afectat toți nervii.

fara descriere

„Provenind dintr-o familie muncitoare, urăsc să îi dezamăgesc pe oameni și să nu-mi fac treaba. Când văd că nevasta și copiii mei merg la muncă și încearcă să mp ajute, mă deprim pentru că nu pot contribui cu nimic pentru familia mea”, a mai spus Ozzy la Good Morning America.

Artistul a mai povestit în cadrul emisiunii că soția lui îi este alături și îl încurajează la fiecare pas. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate