Un bărbat a avut parte de șocul vieții lui! După o noapte fierbinte cu o necunoscută s-a dus acasă la iubită și ceva neașteptat s-a întâmplat

Un bărbat a avut parte de șocul vieții lui. Proaspăt venit dintr-o vacanță a avut parte de un incident foarte neplăcut la care nu s-ar fi gândit vreodată.

Distribuie pe:

Șoc total pentru un bărbat care a făcut sex cu o altă femeie, apoi s-a dus acasă la iubită


In articol:

Bărbatul a fost într-o vacanță în Thailanda cu câtiva prieteni, unde a cunoscut o femeie de care s-a îndrăgostit. Femeia lucra la un bar pe care bărbatul îl frecventa împreună cu amicii săi.

Într-o seară, bărbatul a ieșit la acel bar și a consumat băuturi alcoolice. După ceva timp, prietenii săi au plecat la club, însă el nu a vrut să îi însoțească, dorind să rămână la barul în care lucra femeia.

În aceeași seară, bărbatul a așteptat-o pe femeie să își termine programul de lucru și a invitat-o să facă o plimbare pe plaja. Ea a acceptat, iar la sfârșiul serii, cei doi au ajuns să întrețină relații sexuale.

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba! Irina Tănase şi-a schimbat look-ul cu speranţa că Dragnea va fi eliberat din închisoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat!

Citeste si: A cunoscut un bărbat în club și a mers la el acasă. Ce a pățit tânăra este incredibil: "M-am prefăcut că încă dorm, sperând că se va opri!”

Citeste si: Anastasia Lazariuc, apariție spectaculoasă la 66 de ani! Artista nu a avut o viață deloc ușoară, după ce tatăl ei a murit! „Spălam podele după ore”

Ce a pățit bărbatul când s-a întors acasă

După clipele de neuitat din Thailanda, bărbatul s-a întors acasă, unde îl aștepta iubita lui. El a dorit să facă sex cu ea, însă a avut parte de o surpriză neașteptată.

Bărbatul infidel nu a mai reușit să aibă erecție, ba chiar a spus că un asemenea lucru nu i s-a mai întâmplat niciodată.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate