Monica Anghel şi Jojo au fost date afară pentru că aveau salarii uriaşe: “Monica Anghel și grupul vesel adus de ea, de la București, au rămas fără contractul de angajare”

Monica Anghel şi Jojo au încasat salarii uriaşe la Centrul Cultural Judeţean Argeş.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Monica Anghel şi Jojo au încasat salarii uriaşe de la o instuţie de stat, Centrul Cultural Judeţean Argeş. “Monica Anghel și grupul vesel adus de ea, de la București, au rămas fără contractul de angajare semnat cu Centrul Cultural Județean la începutul anului trecut, care nu a mai fost prelungit. Cu un salariu de bază de 8.265 de lei, angajată pe postul de director artistic, cântăreața deschidea, anul trecut, în ianuarie, lista de cumetrii la instituția de cultură bugetofagă a Argeșului patronată de Araxi Negoșanu.”, a dezvăluit jurnaluldearges.ro. (vezi cum s-au distrat Jojo şi Paul Ipate în Dubai)

Citeste si: Jojo și Paul Ipate s-au despărțit? Ce declarații a făcut actrița: „Nu știu ce va aduce viitorul”

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Jojo, anunț cutremurător: „Îmi fuge pământul de sub picioare...”

Citeste si: Jojo este în doliu. Mesajul cutremurător al artistei: „Deși știam de atâta vreme că se va întâmpla, ne e greu încă să ne obișnuim cu ideea”

“Astfel a fost adus Alexandru Anghel, fratele său, ca solist vocal, cu un salariu brut de 8.311 lei (7.227 lei salariu de bază, plus 1.084 lei spor condiții vătămătoare – 15%!). Remunerată lunar cu un salariu brut de 7.363 (6.403 lei salariu de bază, plus 960 lei spor de 15%) a fost și sora cunoscutului cântăreț Marcel Pavel, solista Gina Lola Timofte. Cătălina Alexandra Grama, alias Jojo, a apărut și ea pe statul de plată de la Centrul Cultural Județean cu un salariu de bază de 6.883 lei. Și pentru că actrița nu putea veni singură, și-a adus și consortul, pe actorul Paul Ipate, remunerat și el cu un salariu de bază de 6.883 lei”, a mai relatat jurnaluldearges.ro.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Monica Anghel a dat jos 30 de kilograme: "Am păstrat o bluză, un pantalon și o fustă, ca să realizez cât am slăbit"

Ioana Grama s-a căsătorit civil! Imagini senzaționale de la ceremonie și petrecere

Horoscop: Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Se vor distra mereu împreună

Dumnezeule! Monica Anghel, desfigurată! Ce a pățit artista

Fratele Monicăi Anghel a devenit tătic pentru a treia oară

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies