Monica Roșu le-a adus alimente bătrânilor în timpul pandemiei de coronavirus! Fosta Faimoasă de la Exatlon este voluntar pe timpul stării de urgență! FOTO

Monica Roșu le-a adus alimente bătrânilor care nu au posibilități materiale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Monica Roșu le-a adus alimente bătrânilor într-o perioadă grea, mai ales pentru persoanele în vârstă care au o situație materială precară și care nu se pot deplasa. Fosta Faimoasă de la Exatlon s-a înscris ca voluntar și a transportat pachetele cu hrană în casele celor în vârstă.

Citeste si: EXCLUSIV: Monica Rosu e in culmea fericirii! A fost ceruta in casatorie dupa ce a plecat de la EXATLON! Cum s-a intamplat totul

Citeste si: Papa în România 2019. Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc! Faimoasa de la Exatlon a visat mereu să obţină binecuvântarea Suveranului Pontif!

Citeste si: Ce fac cele mai sexy gimnaste ale României, izolate în casă de coronavirus! Imagini demențiale cu Monica Roșu, Cristina Nedelcu și Ana Georgescu de la Exatlon

Ea a făcut parte dintr-o echipă de la Voluntarii Europa Verde, asociație ce livrează zi de zi vârstnicilor din capitală alimente și hrană caldă. Europa Verde este un ONG ce promovează și accesează proiecte de mediu, dar pe timpul pandemiei ajută bătrânii. (vezi ce bogată este gimnasta Larisa Iordache)

fara descriere

Monica Roșu le-a adus alimente bătrânilor: "Să le fim alături în momentele dificile” 

„Când ne gândim la persoanele care ne-au inspirat și ne-au clădit ca oameni, adesea ne gândim la bunicii noștri. Persoanele în vârstă au o ințelepciune aparte dată de experiența de viață”, au postat voluntraii.

„Au multă bunăvoință și timp să îi asculte pe cei tineri și mereu pe fugă. Pentru tot ce ei au făcut și fac încă pentru noi, putem măcar să le fim alături în momentele dificile”, au mai scris cei de la asociația în care fosta gimnastă Monica Roșu s-a înscris ca voluntar.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate