Monica Tatoiu, afirmații controversate în emisiunea lui Denise Rifai: „Virginitatea e o tâmpenie!”

Ce spune Monica Tatoiu despre virginitate și ce făcea pentru elevele sale, pe vremea când era cadru didactic?

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Monica Tatoiu a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul emisiuni „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Femeia de afaceri a vorbit despre cum și-a pierdut virginitatea pentru a le face face în ciudă părinților. 

Monica Tatoiu, afirmații controversate despre virginitate

Monica Tatoiu a fost întrebată în emisiunea de la Kanal D cum și-a început viața sexuală. 

„V-ați pierdut virginitatea ca să le faceți în ciudă părinților?”,  a fost întrebarea pe care i-a adresat-o Denise Rifai femeii de afaceri.

Citeste si: Ce avere are Monica Tatoiu. Femeia de afaceri lucrează de la 16 ani

Monica Tatoiu, afirmații controversate despre virginitate

Monica Tatoiu a recunoscut că și-a pierdut virginitatea doar ca să le facă în ciudă părinților săi. „Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto”, a spus Monica Tatoiu.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Mai mult, aceasta a precizat că pentru ea virginitatea este o tâmpenie și că nu asta iubesc bărbații la o femeie. De altfel, Monica Tatoiu dezvăluie că i-a oferit un sfat fiului său, Victor, în această privință. „Așa l-am învățat și pe fiu-miu, „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele ”, a mai spus femeia de afaceri.

Citeste si: Monica Tatoiu, declarații inedite despre căsnicie și despre femeile care au încercat să îi fure soțul: "Le mulțumesc"

Monica Tatoiu, afirmații controversate despre virginitate

Monica Tatoiu a povestit cum le ajuta pe elevele sale, pe vremea când era cadru didactic, să scape de sarcinile nedorite.  „Eu le învățam pe fetele mele, care aveau părinți mai duri, am făcut și avorturi pentru elevele mele din clasele a 12-a, cu tați nebuni, pe vremea lui Ceaușescu.

Recunosc, le-am ajutat să intre la facultate”, a mai spus ea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În vârstă de 65 de ani, Monica Tatoiu este femeie de afaceri de succes, timp de peste un deceniu a fost directorul general al unei companii internaționale de cosmetice.  Cu un doctorat în matematică, prezența constantă în diferite emisiuni TV, Monica Tatoiu și-a consolidat popularitatea de-a lungul timpului, iar în anul 2004 a candidat la funcția de Primar General al Capitalei. A militat pentru egalitatea de șanse în România, iar în prezent se consideră una dintre pensionarele de lux din România.

Monica Tatoiu, afirmații controversate despre virginitate

Citeste si: Monica Tatoiu, la un pas să își pună capăt zilelor! Drama neștiută a vedetei: „Am vrut să mă arunc de la etaj”

„Nimic nu mă reduce la tăcere!”, susține Monica Tatoiu în cadrul interviului din emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar această afirmație își găsește corespondent în realitate, Monica Tatoiu fiind mereu cu răspunsul pregătit în orice context în care apare în fața publicului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies