Jador de la Puterea Dragostei, afectat de situația în care se află Mariana! „Au alungat-o de la masă pentru că vorbea”

Jador de la Puterea Dragostei a vorbit cu Manuela despre Mariana.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Jador de la Puterea Dragostei s-a apropiat de Mariana după ce a observat că ea era ținta răutăților, ironiilor și glumelor celorlalți concurenți din casă. Felul ei diferit de a fi i-a făcut de multe ori pe băieți și pe fete să o ia la mișto pe fosta Miss.

Jador i-a luat de multe ori apărarea Marianei, iar ea i s-a destănuit cum nu a făcut-o cu nimeni altcineva. Dacă artistul o vede ca pe o soră, ei i s-au aprins călcâiele după el și a declarat că este îndrăgostită.

Citeste si: Moment şocant pentru Lidia Buble! Artista a fost atacată pe stradă! "Năsoaso, ce urâtă eşti!" Declaraţiile cutremurătoare ale solistei! "Nu mai pot cu răutatea asta"

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Diana Dumitrescu refuză să dea sfaturi despre copii chiar dacă i se cer. Care este motivul: "Ceea ce ține de tine și de copilul tău este unic!"

Citeste si: Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în urmă cu doi ani! Primele declarații despre despărțire: „Nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim”

Jador de la Puterea Dragostei, afectat de situația în care se află Mariana

Aflat în camera roșie cu Manuela, Jador a vorbit despre Mariana.

„A plâns Mariana aici. E îndrăgosită. E sora mea, nu știu ce să fac. I-am explicat, sper că a înțeles. (...) Doamne, ce o să mă fac eu cu Mariana? Acum, când plânge, nici nu mai pot să o consolez că mi-e frică să nu interpreteze greșit. Nu ai văzut faza de la cantină? Au alungat-o de la masă pentru că vorbea. Nu îmi plac glumele astea”, a spus Jador.

Citeste si: Hannelore o să înnebunească! Cum s-a fotografiat Bogdan de la Insulă cu bruneta sexy cu care s-a cuplat

„Nici mie nu îmi plac, dar tu nu poți să îi rezolvi problemele, Jador”, i-a răspuns Manuela.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate