Jador de la Puterea Dragostei, afectat de situația în care se află Mariana! „Au alungat-o de la masă pentru că vorbea”

Jador de la Puterea Dragostei a vorbit cu Manuela despre Mariana.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Jador de la Puterea Dragostei s-a apropiat de Mariana după ce a observat că ea era ținta răutăților, ironiilor și glumelor celorlalți concurenți din casă. Felul ei diferit de a fi i-a făcut de multe ori pe băieți și pe fete să o ia la mișto pe fosta Miss.

fara descriere

Jador i-a luat de multe ori apărarea Marianei, iar ea i s-a destănuit cum nu a făcut-o cu nimeni altcineva. Dacă artistul o vede ca pe o soră, ei i s-au aprins călcâiele după el și a declarat că este îndrăgostită.

Citeste si: Moment şocant pentru Lidia Buble! Artista a fost atacată pe stradă! "Năsoaso, ce urâtă eşti!" Declaraţiile cutremurătoare ale solistei! "Nu mai pot cu răutatea asta"

Citeste si: Diana Dumitrescu refuză să dea sfaturi despre copii chiar dacă i se cer. Care este motivul: "Ceea ce ține de tine și de copilul tău este unic!"

Citeste si: Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în urmă cu doi ani! Primele declarații despre despărțire: „Nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim”

fara descriere

Jador de la Puterea Dragostei, afectat de situația în care se află Mariana

Aflat în camera roșie cu Manuela, Jador a vorbit despre Mariana.

„A plâns Mariana aici. E îndrăgosită. E sora mea, nu știu ce să fac. I-am explicat, sper că a înțeles. (...) Doamne, ce o să mă fac eu cu Mariana? Acum, când plânge, nici nu mai pot să o consolez că mi-e frică să nu interpreteze greșit. Nu ai văzut faza de la cantină? Au alungat-o de la masă pentru că vorbea. Nu îmi plac glumele astea”, a spus Jador.

Citeste si: Hannelore o să înnebunească! Cum s-a fotografiat Bogdan de la Insulă cu bruneta sexy cu care s-a cuplat

„Nici mie nu îmi plac, dar tu nu poți să îi rezolvi problemele, Jador”, i-a răspuns Manuela.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate