Motivul INCREDIBIL pentru care Anamaria Prodan NU va divorţa niciodată de Reghe! Te trec fiorii când auzi aşa ceva! Are legătură cu tatăl ei decedat!

Anamaria Prodan spune că NU va divorţa niciodată de Reghe! Vezi de ce!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai admirate cupluri din România. În ultimele luni însă, s-a tot vorbit despre un posibil divorţ al celor doi, zvonuri care s-au intensificat după apariţia filmării în care impresara de fotbalişti îl loveşte cu pumnul în faţă pe Dan Alexa.

Citeste si: Anamaria Prodan, adevărul cutremurător din spatele zâmbetului! Declaraţiile ei sunt şocante! "M-a făcut cu..., m-a înjurat şi m-a ameninţat"

fara descriere

Ei bine, agentul FIFA şi fostul antrenor al Stelei au dezminţit de nenumărate ori bârfele, ba mai mult, Ana a spus de fiecare dată că are o legătura pe care am putea s-o catalogăm drept...supranaturală cu Reghe.

fara descriere

Anamaria Prodan spune că NU va divorţa niciodată de Reghe! "El mi l-a trimis pe Laur, pentru că sunt identici, trăieşte prin soţul meu"

Când şi-a cunoscut mai bine partenerul de viaţă, Anamaria a fost uluită de asemănarea incredibilă dintre fostul fotbalist şi tatal ei.

Citeste si: Gigi Becali, noi declarații despre scandalul momentului. L-a desființat pe Dan Alexa: "Nu-l mai cunosc"! I-a dat interzis pe viață la FCSB!

"Nici nu împlinisem 18 ani şi el a murit, nu înainte de a-mi spune că îşi doreşte pentru mine un bărbat ca el! Mi-a zis…mi-aş dori pentru tine un bărbat aşa ca mine, care să te iubească aşa cum o iubesc eu pe mama ta. Culmea e ca, după ani de zile, dorinţa i s-a îndeplinit când l-am cunoscut pe Laur. De aceea, vă spun cu mâna pe inimă că, pentru mine, tata nu a murit. El mi l-a trimis pe Laur, pentru că sunt identici, trăieşte prin soţul meu. La fel ca tata, Laur este devotat familiei, calcă, spală, găteşte, pune murături, face de toate prin casă, este înconjurat de copii. Mai mult, poate o să vă surprindă, dar soţul meu are aceeaşi înălţime ca tata, poartă acelaşi număr la pantofi, are mâinile la fel de mici, este la fel de tăcut şi de serios, ma iubeşte, ma încurajează şi mă susţine în meseria mea, este mandru dacă realizez ceva şi nu concepe viaţa decât alături de mine. Laur este, cu alte cuvinte, darul trimis de tata ca să îl inlocuiască, să aiba grijă de mine", a declarat Anamaria Prodan pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate