Legătura neașteptată între Cristi Borcea și fiul lui Leo de la Strehaia! Amândoi au ajuns sub formă de tatuaj pe trupul iubitelor lor

Nu doar Alina Vidican și-a tatuat chipul lui Cristi Borcea, pe vremea când formau un cuplu ci și nora lui Leo de la Strehaia.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Cristina Tache, iubita lui Alin, fiul lui Leo de la Strehaia, și-a tatuat pe mână chipul alesului ei. Fosta dansatoare de manele intră astfel în cercul mai mult sau mai puțin select al femeilor care și-au scris pe propria piele dovada maximă de iubire față de partenerul lor de viață. Cel mai cunoscut exemplu este cel al Alinei Vidican. Aceasta și-a tatuat pe spate figura afaceristului, pentru ca după câțiva ani să fie părăsită de acesta.

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

În cazul fiului lui Leo de la Strehaia, situația este un pic diferită. El și Cristina au împreună un copil și recent însă abia curând și-au făcut publică relația care dura de ceva vreme. Dansatoarea a postat în premieră câteva imagini în care este în brațele lui Alin și a anunțat pe pagina de soicalizare că ”s-a căsătorit”.

Citeste si: Singurele filmări cu Armin Nicoară ”în trio-ul amoros”! Ce face artistul când o are în stânga pe Vlăduța Lupău și în dreapta pe Claudia Puican

Citeste si: Bombă în showbiz! Sătui de scandaluri, Leo de la Strehaia și Dana Criminala au luat o decizie cu privire la relația lor! ”Nu mai e cale de întoarcere”

Citeste si: Vlăduţa Lupău a fost o studentă de nota 10 şi a încasat un premiu uriaş pentru activitatea ei academică! A absolvit Facultatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară!

Citeste si: Vlăduţa Lupău a fost o studentă de nota 10 şi a încasat un premiu uriaş pentru activitatea ei academică! A absolvit Facultatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară!

Totuși, există o asemînare între Alin de la Strehaia și Cristi Borcea. Cu câțiva ani în urmă, acesta s-a căsătorit cu Mădălina, o tânără din Strehaia, care, de asemenea, i-a dăruit un copil. Cum așchia nu sare departe de trunchi, la fel ca în cazul tatălui său, Alin nu s-a împiedicat de un act atunci când a fost vorba să-și caute fericirea în brațele altei femei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

BOMBA pensiilor: Se dau super mulți bani! Surpriză fără precedent pentru 7 milioane de români

Alertă printre salariați! Guvernul a decis: Salariile acestor angajați vor fi înghețate

Leo de la Strehaia intervine în scandalul sexual al momentului! ”Prințul Țiganilor” dezvăluie ce s-a întâmplat între Vlăduța Lupău și Armin Nicolară! ”Au făcut filosofie la...

Leo de la Strehaia, la spital

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies