Vlăduţa Lupău a luat cele mai tari premii în muzica populară! Vezi cu ce trofee se mândreşte frumoasa cântăreaţă!

Vlăduţa Lupău a luat cele mai tari premii în muzica populară, fiind apreciată pentru calităţile ei vocale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Vlăduţa Lupău a luat cele mai tari premii în muzica populară, de când a debutat. Cântăreaţa se mândreşte cu trei trofee cucerite, Premiul 1 "Rapsodia Romaneasca", Premiul 1 "Maria Lataretu" şi Marele Premiu la “Festivalul Maria Tanase”, după cum a scris Vlăduţa pe pagina ei de soclializare. (vezi care e legătura secretă dintre Armin Nicoară şi Maria Constantin)

Citeste si: INCENDIAR! Există înregistrări cu scene de sex între Armin și Vlăduța?!!! Ce spune saxofonistul EXCLUSIV

Citeste si: Fotografia cu Andra și Vlăduța Lupău care i-a uimit pe fani! Ce au observat în imagine

Citeste si: Armin Nicoară o umilește pe Vlăduța Lupău! Și-a pozat iubita în ipostaze fierbinți! Avem fotografia interzisă cardiacilor

Vlăduța Lupău a ajuns în prim-plan recent, după ce Armin Nicoară, saxofonistul ei, a spus că ar fi avut o relație cu frumoasa cântăreață, lucru însă infirmat de ea. ”Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a spus artista pentru Cancan.

fara descriere

Vlăduţa Lupău a luat cele mai tari premii în muzica populară: ”Totul a început din cauza ei"

“Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost... Trebuie să fiu nebun la cap”, a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Armin Nicoară.

”Totul a început din cauza ei. Nici nu știu... Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei... Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (...) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine... Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă... Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”,  a mai mărturisit Armin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate