Ramona Manole l-a iertat pe Fulgy? Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani și-a retras plângerea

Ramona Manole și-a retras plângerea de la poliție împotriva lui Fulgy.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Fulgy a fost o perioadă lunga de timpul pe prima pagină a tabloidelor, în ruma scandalurilor în care a fost implicat. După ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan, fiul Clejanilor a intrat în mai multe conflicte atât cu familia lui, cât și persoane din proximitatea sa, motiv pentru care a primit ajutor de specialitate.

Unele dintre persoanele afectate de comportamentul tânărului este a fost și Ramona Manole. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a depus o plângere la poliție împotriva lui Fulgy, după ce i-a amenințat familia. Artista a anunțat în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, că astăzi a retrag plângerea și speră ca tatăl ei să apecieze acets gest făcut din bunătate.

„Din iubire pentru tatăl meu Dumnezu, astăzi, am decis să iert... Imi doresc ca Tatal meu biologic Să aprecieze bunatatea sufletului meu”, a scris Ramona Manole pe rețelele de socializare.

ramona de la clejani

Ramona de la Clejani 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Motivul pentru care Ramona de la Clejani a depus plângere împotriva lui Fulgy

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a mărturisit că a depus plângerea împotriva lui Fulgy deoarece se teme pentru siguranța copiilor ei. Tânărul i-ar fi spus că îi va viola fetițele.

Citeste si: Ramona de la Clejani a trecut prin momente de groază după ce a fost arestată! „Mai bine de 24 de ore am stat închisă”

„Toți prietenii m-au susținut și m-au îndrumat să merg la poliție. Eu vreau să știu un singur lucru, dacă eu am vorbit frumos, m-am comportat frumos, de ce să mă ameninți în halul acesta, de ce să-mi ameninți copiii? Cea mai mare supărarea a mea este că părinții lui nu iau atitudine. Acum întreb și eu statul român de ce acest băiat care crește căței, care crește maimuțe, care crește cine știe ce animale, de ce stă în libertate.

Eu îl voi ajuta. Eu cu mâna mea îl bag în ospiciu pentru că a spus că vine să-mi violeze fetele, că vine să mă violeze și pe mine pentru că mama mea am luat-o de la aeroport și era mai mult leșinată, am dat cu apă pe ea pentru că a auzit discuțiile de acolo că totul este virtual și vă dați seama, numai mamă să nu fii, așa cum și doamna Viorica se bătea cu pumnii în piept că își iubește copiii, la fel îmi iubesc și eu copiii

și familia”, a mărturisit Ramona de la Clejani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ramona de la Clejani a trecut prin momente de groază după ce a fost arestată! „Mai bine de 24 de ore am stat închisă”

Ramona de la Clejani, despre despărțirea de tatăl copiilor ei: „Sunt lucruri foarte dureroase”

Cum arată Ramona de la Clejani după intervenția estetică de la nivelul nasului

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies