Motivul pentru care Mona și Cristian Jitaru s-au despărțit! Noi dezvăluiri: „I-am zis că mi-e dor de el”

Mona și Jitaru de la Puterea dragostei s-au despărțit după mai bine de 10 luni de zile.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Mona și Cristian Jitaru de la Puterea dragostei s-au despărțit după mai bine de 10 luni de zile de relație. Cei doi au mai trecut printr-o separare dureroasă în această vară, însă au reușit să lase deoparte orice supărare și să își mai ofere o șansă. De data aceasta, totul ar fi început după ce Mona i-a lăsat numărul ei de telefon unui băiat, în timpul unor filmări.

Bruneta a venit în platoul unei emisiuni televizate, acolo unde a făcut noi dezvăluiri despre despărțire.

„Am realizat că lucrurile nu mai funcționează între noi sau noi nu mai funcționăm, am realizat că lucrurile nu mai sunt atât de wow. A urmat două zile în care nu am vorbit absolut deloc, i-am dat un mesaj în care i-am zis că dacă eu nu-ți scriu, tu nu mă cauți”, a declarat Mona.

puterea dragostei

Mona și Cristian Jitaru 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Ultima conversație dintre Mona și Cristian Jitaru

Mona Stoian a mai adăugat că i-a explicat fostului ei iubit ce nu mai funcționează în relație și motivele pentru care nu mai pot continua relația.

Chiar dacă a fost cea care și-a dorit separarea, Mona  i-a scrs recent lui Cristian Jitaru  un mesaj în care i-a spus că îi este dor de el, dar nu a primit răspunsul la care s-ar fi așteptat.

Citeste si: EXCLUSIV Mona de la Puterea Dragostei, în lacrimi despre separarea de Cristian Jitaru: ”El n-a stat niciodată cu copilul, nu a avut treabă”

„El m-a sunat am ieșit la poartă, mi-a zis că are un tablou pentru mine, i-am zis ulterior că trebuie să vorbim că nu mai funcționam ca la început, că lucrurile nu mai sunt așa, niciodată nu i-am spus că nu-l mai iubesc, de aici a pornit toată chestia, i-am mai dat un mesaj acum câteva zile în care i-am zis că mi-e dor de el, dar el mi-a răspuns cu altceva, mi-a trimis un screen dintr-o conversație cu altcineva, iar de atunci n-am mai vorbit”, a mai spus fosta concurentă de la

Puterea dragostei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei s-au despărțit din nou, la scurt timp după ce tânărul anunțase că are planuri de căsătorie: ”Așa este mai bine pentru amândoi”

Mona de la Puterea dragostie, apariție cu burtica de gravidă! Fanii au rămas șocați: „O să am un bebe!”

EXCLUSIV. Cristian Jitaru are planuri de căsătorie cu Mona de la Puterea Dragostei: „Este o femeie în adevăratul sens al cuvântului”

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ziua începe cu o tragedie! Punctul de referință al epocii noastre a murit

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies