Motivul real pentru care Florin Pastramă ar ascunde că este infectat cu virusul Covid-19! Este vorba despre o sumă mare de bani

Florin Pastramă ar ascunde faptul că este infectat cu virusul COVID-19 din acest motiv!

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Florin Pastrama coronavirus
Florin Pastramă

În urmă cu doar câteva zile, s-a scris despre faptul că Florin Pastramă ar fi infectat cu virusul COVID-19, după ce mama lui a fost depistată pozitiv. Însă, până la momentul actual, soțul lui Brigitte nu a dat niciun detaliu despre această situație. Ba chiar mai mult, se pare că bărbatul ar ascunde acest lucru și are un motiv întemeiat!

Motivul pentru care Florin Pastramă ar ascunde faptul că este infectat cu coronavirus 


In articol:

Alertă în familia lui Brigitte Pastramă, după ce soacra ei a fost depistată pozitiv cu virusul Covid-19. La scurt timp, se pare că și Florin ar fi avut primele simptome specifice și ar fi fost transportat la unul dintre spitatele din Capitală. Soțul lui Brigitte ar fi ascuns faptul că a fost depistat pozitiv cu virusul provenit din China, pentru că are un motiv destul de întemeiat. Se pare că fostul concurent de la Ferma a ținut totul ascuns pentru că, potrivit celor declarate de sursele din anturajul bărbatului, nu voia să piardă contractul de 50.000 de euro, pe care l-a semnat pentru emisiunea de televiziune.

Florin Pastrama coronavirus
Florin Pastrama și Brigitte

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Brigitte Pastrmă, primele detalii despre bătaia din parcare

Brigitte Pastramă a dat primele declarații despre bătaia din parcare. Se pare că toată scena a avut loc din cauza unei gelozii din partea brunetei. De aici, tot scandalul dintre cei doi soți a degenerat și au ajuns să se certe groaznic în văzul tuturor. 

Florin Pastrama coronavirus
Florin Pastrama și Brigitte Pastramă

„Noi am început ziua foarte prost. Aveam un fel de tahicardie și am luat și un medicament. Toată ziua am fost foarte încordată. La orice îmi spunea, eu îi răspundeam tăios. De la o discuție la alta, i-am spus că nu e în stare nici să dea cu spatele, că nu e bun nici să fie șofer. (...) Noi tot aveam discuții contradictorii în care îl întrebam cine e femeia care îmi trimitea mesaje și din cauza căreia era să mor. Eu nu exagerez cu nimic, era să mor în dimineața aia! (...) Eu am trăit cu ideea că el are o amantă și că nu știe cum să mai scoată bani de la mine”, a declarat Brigitte.

Sursa cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce datorii avea de fapt Florin Pastramă la Raluca Podea! Bărbatul lui Brigitte, amenințat ca să restituie banii

Brigitte Pastramă în lacrimi din cauza lui Robi: „Mi-a distrus o familie”

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

Brigitte Pastramă, scandal monstru cu fiul ei! Cei doi și-au aruncat cuvinte grele: "Eu cred că ăsta a fost prețul!"

Florin Pastramă, primele declarații despre bătaia din parcare! Ce l-a făcut pe bărbat să își iasă din minți: "Condu, fă, tu!"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies