Narcisa Guță, de nerecunoscut! Cum arată fără pic de machiaj, zici că e altă persoană

Narcisa Guță s-a pozat fără pic de machiaj, iar imaginea i-a împărțit pe fani în două tabere.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Narcisa Guță este mereu atentă cu imaginea sa, la fiecare apariție TV sau în public. De data aceasta, fosta iubită a lui Nicolae Guță a decis să renunțe la orice artificiu cosmetic și să se afișeze așa cum numai Nicolae Guță o vedea acasă.

Fără pic de machiaj și cu tenul ars de soare, Narcisa Guță a postat o imagine pe pagina sa de socializare, iar imediat, imaginea cu pricina a stârnit controverse în rândul fanilor săi. Dacă unii au apreciat curajul său, alții au taxat-o, mai ales că diferența este una foarte mare față de fotografiile în care apare machiată și foarte aranjată.

Narcisa și Nicolae Guță au îngropat securea războiului! ”Am vrut să îl dau în judecată din răzbunare în trecut”

Narcisa și Nicolae Guță s-au împăcat de dragul copilului! Manelistul nu mai e nevoit să îi plătească pensie alimentară.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii! Un cunoscut artist a fost găsit fără viață, în casa lui

Citeste si: Trei fetițe din Bistrița au ajuns în stare gravă la spital! Ce a putut să le facă mama lor

Citeste si: Tânără, violată de un bărbat care ieșise din pușcărie cu doar câteva ore înainte! Ce a putut să îi facă

Narcisa și Nicolae Guță s-au împăcat după atâta timp. Într-o emisiune tv, femeia care i-a dăruit lui Nicolae Guță un băiat, pe Alberto, a vorbit despre ce fel de relație au acum cei doi. De dragul copilului, Narcisa și Nicolae se înțeleg mai bine.

„Și atunci eram decentă, dar era mai multă gelozie. Am pierdut mult în viață pentru că am spus ce gândesc în față. Nu sunt îndrăgostită. În viață nu programăm nimic, merg pe mâna destinului. Sunt binecuvântată cu băiatul meu, nu programez nimic. Am vrut să îl dau în judecată din răzbunare în trecut. Nu mai am nici o relație cu Guță, vorbim strict despre copil. Ajută cu bani, nu avem nici o înțelegere. L-am iubit foarte bun, are un suflet foarte bun”, a declarat Narcisa Guță într-o emisiune tv.

Nicolae Guță nu mai e nevoit să plătească pensie alimentară

Nicolae Guţă a câştigat procesul cu fosta lui iubită, Narcisa, aşa că nu va mai fi nevoit să-i plătească acesteia pensia alimentară. Manelistul fusese dat în judecată de mama fiului său, Antonio, în momentul în care acesta a încetat să mai contribuie financiar la creşterea acestuia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate