Nelson Mondialu e bolnav. A apărut pe video tulburat: „M-o nenorocit”

Nelson Mondialu a apărut într-o înregistrare pe YouTube în care anunță că este bolnav. Vizibil răvășit de afecțiuni, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a anunțat că are diabet.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Nelson Mondialu a apărut într-o înregistrare pe YouTube în care anunță că este bolnav. Vizibil răvășit de afecțiuni, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a anunțat că are diabet.


In articol:

„Wauuu.....mânca-v-aș....tata Nelson Mondialu”, au fost primele cuvinte ale lui Nelson Mondialu, care a dorit, în ciuda faptului că arăta obosit, epuizat și bolnav, să transforme totul într-o glumă, în stilu-i caracteristic.

Nelson Mondialu: „Am diabet!”

Deși cifrele sunt de speriat, Nelson Mondialu privește cu umor situația, deși a anunțat că trebuie să ajungă, de urgență, la spital.

„147....ce ai făcut bot? e mult. M-o nenorocit! Oare de ce? Am diabet! Mânca-v-aș Dumnezeu, sunt bolnav de spital. De când o murit mama, uitați ce șocuri am.

129 cu 84, e mare. Fraților, tensiunea e cât de cât, dar diabetul....Supărarea, oameni buni. Supărarea m-a atacat. Ce-i de făcut, bot? Trebuie să mă duc la spital să-mi deie tratament”, este mesajul lui Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei. 

Citeste si: Decizia anului despre pensii. Milioane de pensionari așteptau asta. Se va schimba totul - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Nelson Mondialu s-a luat iar de Bianca Comănici

Livian de la Puterea dragostei s-a întors acasă, în România. Nelson Mondialu nu s-a putut abține să facă câteva comentarii despre Bianca Comanici.

Concurenții de la Puterea dragostei se bucură de o binemeritată vacanță înapoi în România, înainte de Marea Finală. Livian s-a întors acasă la Nelson Mondialu, unde au început să glumească în stilul lor caracteristic. Livian și-a anunțat fanii că urmează să facă foarte multe proiecte, unele în colaborare cu tatăl său.

„Nici până acum nu realizez că sunt în țară. Așa de ciudat mi se pare”, a fost reacția lui Livian, după ce s-a întors în România.

Nelson Mondialu este cunoscut pentru ataurile și declarațiile contorversate la adresa Biancăi, fosta iubită a lui Livian. Cei doi au rămas la fel de apropiați în continuare, însă Nelson încearcă să-și ascundă dezamăgirea. În ultimul său vlog, Livian poartă o discuție cu Nelson despre ceasuri, după care, deodată, i-a pus o întrebare neașteptată fiului său.

Nelson Mondialu: Eu ți-am dat ceas de 2.500 de euro și tu vii cu ăsta din bazar?! Nu cumva vrei să-ți dau cutia cu toate ceasurile?! Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe picior, pe unde? Și eu am avut o Bianca tatuată pe picior, numai că la mine scria „Taci, Bianca”.

Livian: Eu o să scrie „Spune, Bianca”

Nelson Mondialu: Eu am avut o Bianca, dar n-am avut parte de ea. Nu vezi că la noi nu merge cu Bianca?

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop de weekend 4-6 Decembrie 2020: Veti primi o suma de bani pe neasteptate

Toată România trebuie să știe. Klaus Iohannis a făcut marele anunț. E vestea momentului pentru români

Nu se mai opresc! Un nou divorț bombă în showbiz! Și el și ea și-au șters toate pozele împreună, dar au ascuns lumii că s-au despărțit

Irina a fost bătută de iubit pentru că a refuzat să facă amor cu un prieten de-al lui ”Mi-a dat să mănânc sare cu lingurița și mi-a interzis sa beau apă”

Horoscop joi, 3 decembrie 2020! Nativii din Zodia Balanță au parte de cheltuieli neprevăzute

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies