Nelu Tătaru propune prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile: „După cum vedem şi evoluţia, suntem...”

Nelu Tătaru: Propunerea Ministerului Sănătăţii este prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile

Autor: Ioana Nicoleta

In articol:

Nelu Tătaru

Nelu Tătaru a anunţat, joi la Piteşti, că propunerea Ministerului Sănătăţii este ca starea de alertă să fie prelungită cu încă o lună.

„După cum vedem şi evoluţia, suntem pe un platou. Propunerea Ministerului Sănătăţii este de prelungire a stării de alertă”, a declarat Nelu Tătaru, în conferinţa de presă susţinută joi, la Piteşti.

Guvernul a decis, printr-o hotârâre care a fost luată în şedinţa din 14 august, să prelungească starea de alertă pentru încă o lună. 

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Pe 30 august, premierul Ludovic Orban a anunțat că Guvernul va adopta, din 15 septembrie, Hotărârea de Guvern cu privire la prelungirea stării de alertă. 

Actul normativ va reglementa şi măsurile de protecţie pentru COVID-19 pentru a fi asigurată protecția votanților în 27 septembrie, atunci când vor avea loc alegerile locale.

Citeste si: Unde poți lucra dacă ai picat Bacalaureatul și ai un an liber până la sesiunea din 2021

Citeste si: Un nou scandal în familia lui Florin Salam! Soacra lui pregătise 10.000 de euro ca fratele Fănicăi să fie bătut!

Citeste si: Andra Volos, primele imagini din casa Puterea Dragostei

Hotărârea Guvernului cu privire la prelungirea stării de alertă

În hotărârea adoptată de Guvern din data de 14 august, sunt prevăzute următoarele informații:

HOTĂRÂRE nr. 668 din 14 august 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 16 august 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

EMITENT: GUVERNUL ROMÂNIEI
Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 742 din 14 august 2020  

Începând cu data de 16 august 2020 se prelungește cu 30 de zile starea de alertă pe întreg teritoriul țării, instituită prin  Hotărârea Guvernului nr. 394/2020  privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, aprobată cu modificări și completări prin  Hotărârea Parlamentului României nr. 5/2020, cu modificările și completările ulterioare, prelungită prin  Hotărârea Guvernului nr. 476/2020  privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare, și prin  Hotărârea Guvernului nr. 553/2020  privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 17 iulie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.”

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de joi, 10 septembrie, partea a doua - Vezi emisiunea Online

Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, infectat cu coronavirus! Primele declarații

Vloggerul Denis Petcu, atac dur la adresa lui Cristian Comănici: „O face de râs pe sor-sa!”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 6 Martie 2021: TAURUL va putea să își asume anumite riscuri, fiind foarte sigur pe sine însuși și propriile forțe!

Anunțul momentului pentru milioane de elevi și profesori din România. Este oficial, se întâmplă de luni, 8 martie

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Exclusiv. Document CIA care aruncă în aer Arabia Saudită. Acuzații grave

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies