Nepoata părintelui Arsenie Boca, destăinuiri incredibile despre viața celui numit ”Sfântul Ardealului”: ”Se uita la om și știa tot despre el”

Nepoata lui Arsenie Boca și-a adus aminte de câteva episoade din copilăria ei, ce l-au inclus pe ”Sfântul Ardealului”!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Zoe Dăian, în vârstă de 90 de ani, este nepoata părintelui Arsenie Boca. Femeia a trecut prin multe greutăți în viața ei, având parte de un divorț, dar și de boli ale bătrâneții. Zoe Dăian a suferit un atac cerebral, în urma căruia a stat la pat nu mai puțin de patru săptămâni.

Și-a revenit ca prin miracol, însă apoi a fost infectată cu coronavirus, având o formă severă. Și de data aceasta, nepoata celui numit ”Sfântul din Ardeal” a ieșit învingătoare.

Citeste si: Apariție neașteptată la mormântul lui Arsenie Boca. Credincioșii s-au întâlnit cu două vedete la pelerinaj

Zoe a povestit câteva episoade din copilăria ei, care l-au inclus pe Părintele Ardealului. „Bunica mea din partea tatălui, Ana Boca, a fost soră cu tatăl lui Zian (numele de botez al lui Arsenie Boca – n.r.). Iar tatăl meu, Vasile Crucin, a ţinut foarte mult la el, chiar dacă era o diferenţă de vârstă de 8 ani între ei. Când părinţii lui au divorţat, iar apoi tatăl lui – cu care a rămas – a murit, Zian nu a vrut să se mute la bunicii unde locuia şi mama lui.

A vrut să stea cu tata. Avea 14 ani când a ajuns la noi în casă. Eu m-am născut abia după 6 ani”, a povestit Zoe, pentru ebihoreanul.ro

Citeste si: Sfântul Ilie 2021. Ce este bine să împarţi pe 20 iulie pentru sufletele celor adormiţi

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Zoe Dăian și-a amintit că datorită lui Zian a reușit să bea lapte, atunci când era doar un copil. De când Arsenie Boca i-a dat să guste lapte din cana lui, femeia mărturisește că numai așa voia să-l bea.

M-a învăţat să beau laptele care mie nu-mi plăcea. Mi se părea mereu amar la gust. Mi-a zis «uite, bea din cana mea, că e dulce».

I-am spus mamei, atunci, că mie lapte să-mi dea numai din cana lui Zian”, a mai povestit Zoe.

Arsenie Boca

Arsenie Boca

[Sursa foto: Facebook]

” Se uita la om şi ştia tot despre el”

Zoe nu avea nici 10 ani atunci când Zian hotărâse să se călugărească. Și-a luat numele de Arsenie și s-a retras la Mănăstirea Sâmbăta. Deși a fost foarte tristă, Zoe a înţeles că „asta i-a fost menirea„. După vizita la Muntele Athos, din anul 1939, Arsenia s-a schimbat mult, Zoe fiind convinsă că a dobândit acolo o putere specială.

„Se uita la om şi ştia tot despre el, dar putea să şi prevadă lucruri. Le-am simţit şi eu, căci de câte ori m-am dus să-l văd, el a ştiut de fiecare dată, dinainte”, a mai povestit Zoe, pentru sursa citată mai sus.

Zoe

Zoe

[Sursa foto: Captură YouTube]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

El este bărbatul care îi știe toate păcatele și problemele Anamariei Prodan! Sexy-impresara a dezvăluit totul

Rugăciunea puternică pentru dezlegare blestem și de toată lucrarea diavolească

Sfântul Ilie 2021. Ce este bine să împarţi pe 20 iulie pentru sufletele celor adormiţi

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

Klaus Iohannis dă ordinul. E obligatoriu în toată România! Decizie BOMBĂ luată de președinte

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies