Rugăciunea puternică pentru dezlegare blestem și de toată lucrarea diavolească

Rugăciunea puternică pentru dezlegare blestem. Rugăciunea Sfântului Mucenic Ciprian

 Rugăciunea puternică pentru dezlegare blestem
Rugăciunea puternică pentru dezlegare blestem[Sursa foto: Shutterstock]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Rugăciunea cea mai puternică pentru dezlegare blestem și orice fel de viclenie diavolească este rugăciunea Sfântului Mucenic Ciprian. Se citește de fiecare dată când credinciosul simte o apăsare sufletească. Rugăciunea poate fi însoțită și de post și spovedanie.

Sfântul Ciprian a trăit în vremea împăratului Dioclețian (prigonitorul creștinilor).

Sf. Ciprian a fost un mare vrăjitor care slujea pe zeul păgân Apolo. După o întâmplare în care farmecele lui nu au avut efect asupra unei tinere care se ruga și ținea post, Sf. Ciprian s-a botezat în religia creștină, a devenit preot, iar mai apoi episcop de Cartagina. Sfântul Ciprian a murit ca martir pe 2 octombrie 304. Astfel, cea mai puternică rugăciune pentru dezlegarea blestemelor este cea a Sf. Ciprian.

Rugăciunea puternică pentru dezlegare blestem

”Stăpâne Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule a toate, Sfânt și slăvit ești; Împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție! Tu, Cel ce locuiești în lumina cea nepătrunsă și neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului și nevrednicului robului Tău, depărtează demonii și stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul și fă-l să-și dea roadele lui; copacii și viile să-și dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate și eliberate de nerodirea pântecelui; acestea

și toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă și toată zidirea de toate legăturile diavolești. Și dezleagă pe robul Tău (numele), împreună cu toate ale casei lui, de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri, toată lucrarea satanei, Tu, Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările satanicești și de toate legăturile lui, și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea Prea Sfântului Tău nume, al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh!

Citeste si: Sfantul Andrei data. Când îl sărbătorim pe ocrotitorul României

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Așa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul slujitorul Tău și dezleagă pe robul Tău (numele) de toate legăturile satanei și dacă este legat în Cer, sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare, sau cu fier, sau cu

piatră, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor sau cu al peștilor, sau prin necurăție, sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte, sau din orice alt loc, sau dacă au venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasăre, sau prin șerpi (vii sau morți), sau prin pământul morților, sau dacă au venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna, în ceasul acesta, Doamne, cu puterea Ta cea mare!

 Rugăciunea puternică pentru dezlegare blestem
Rugăciunea puternică pentru dezlegare blestem[Sursa foto: Shutterstock]

Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfărâmă și distruge acum lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele) păzește-l, cu toți ai casei lui, de toate uneltirile diavolești.

Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna toate lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele).

Citeste si: Sfantul Nicolae minuni. Când este prăznuit ocrotitorul copiilor sărmani

Așa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul slujitorul Tău și pe robul Tău, cu toți ai casei lui, și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputința, prostia, neînțelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia, și de toate rătăcirile și greșelile, știute și neștiute, pentru Sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci.

Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție! Amin.”

Sursa: doxologia.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Papa Francisc a cerut modificarea celei mai vechi rugăciuni din lume. "Tatăl nostru" se va rosti cu versetul schimbat: "nu ne abandona ispitei"

Rugăciune către Maica Domnului pe care s-o spui dimineața, înainte să te dai jos din pat

Cine a fost Sfântul Mina? Toţi credincioşii care au trecut prin pagubă se roagă la el

Horoscop Zilnic Marţi 19 Octombrie 2021 Săgetătorii vor avea parte de sprijinul celor apropiaţi pentru a ieşi din impas

A început cel mai mare jaf din istoria României! Catastrofa care va lovi crunt toată țara

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Avertisment la nivel mondial. A apărut o nouă infecție „îngrozitoare”. Simptomele pot fi „ireversibile”

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies