Nicolae Botgros, îngenuncheat de durere, la două luni de la moartea soției: "Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ"

Maestrul lăutarilor a dezvăluit cum se descurcă în prezent, după ce a pierdut-o pe mama copilului său.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Nicolae Botgros trece prin momente cumplite acum, la două luni de când a pierdut-o pe femeia care i-a fost alături 50 de ani și care i-a dăruit un fiu.

Maestrul a povestit, în cadrul unei emisiuni tv, cum se descurcă după moartea Lidiei Bajenaru și cât de afectat a fost de decesul acesteia.

Citeste si: Nicoale Botgros, decizie neașteptată după moartea soției sale. Ce se întâmplă cu acesta: "Am decis ca..."

Nicolae Botgros, îngenuncheat de durere, la două luni de la moartea Lidiei Băjenaru

Lui Nicolae Botgros nu îi vine nici acum să creadă că a pierdut-o pe cea care i-a fost soție 50 de ani și care l-a sprijinit întotdeauna, indiferent de situație.

Acum, la 2 luni de la moartea fulgerătoare a Lidiei Băjenaru, dirijorul nu își poate opri lacrimile, cu gândul la femeia care l-a iubit necondiționat și care i-a făcut bucuria de a deveni tată: "Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţîi grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii.

Credeam că o să meargă acasă aşa că după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii. Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer.", a mărturisit Nicolae Botgros, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Nicolae Botgros a visat-o de 2 ori pe soția lui de când aceata a murit
Nicolae Botgros și Lidia Băjenaru[Sursa foto: Facebook]

Cât despre cum încearcă să își revină după acest moment tragic din viața lui, dirijorul a declarat îi este foarte greu să treacă peste pierderea Lidiei, pentru că toată puterea îi era insuflată de femeie: "Puterea vine de Sus. Dumnezeu ne dă har, ne dă dar, dar ne dă şi putere şi dă omului atât cât poate să ducă el... Greu, foarte greu! Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ.

Puterea mea a fost soţia. 50 de ani pe care i-am trăit împreună au fost o viaţă de om.", a mai adăugat Botgros, în cadrul aceleiași emisiuni.

Nicolae Botgros  îi duce dorul soției lui
Nicolae Botgros și Lidia Băjenaru[Sursa foto: Facebook]

Nicolae Botgros, despre cum a visat-o pe soția lui

Dorul de Lidia Băjenaru este atât de mare, încât Nicolae Botgros spune că soția lui i-a apărut chiar și în vis.

Citeste si: Nicolae Botgros, prima apariție după moartea Lidiei Bejenaru. Cum arată maestrul la ceva timp după ce și-a pierdut soția: ”Nu mai este cum era înainte”

Celebrul artist a dezvăluit că amintirile cu mama copilului lui nu îl lasă să doarmă de când aceasta s-a stins din viață, iar regretul că a pierdut-o este din ce în ce mai puternic: "Da, mi-a venit de două ori în vis. O dată m-a întrebat ce am în geantă. Aveam în geantă nişte pantofi femeieşti şi n-am înţeles ce era o pereche de pantofi. Şi ea mă întreba ce ai în geantă, eu am spus că e treaba mea ce am, n-am vrut să îi spun ce e. Ce înseamnă lucrul ăsta... Altădată mi-a venit în vis să facem dragoste şi dragostea asta şi până în ziua de astăzi o s-o ţin minte că am avut-o în viaţa noastră şi am fost nişte oameni care am trăit ca toată lumea.", a încheiat Nicolae Botgros, în emisiunea tv la care a fost invitat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Corneliu Botgros, fiul Lidiei Bejenaru, primele declarații după ce și-a pierdut mama: ”A fost operată de trei ori timp de o săptămână”

Primul motiv de sărbătoare în familia lui Nicolae Botgros, la scurt timp după ce soția lui și-a pierdut viața: ”Și astăzi ne vom aminti de bunica ta...”

Doliu în lumea muzicii populare! Soția lui Nicolae Botgros a murit: „O zi tristă...”

Horoscop Zilnic Marţi 19 Octombrie 2021 Săgetătorii vor avea parte de sprijinul celor apropiaţi pentru a ieşi din impas

Veste ȘOC pentru absolut toată România. S-a anunțat astăzi, 19 octombrie. E fără precedent

DIVORT fulger showbiz! Erau cel mai frumos cuplu. Toata lumea este in stare de soc

România, în ghearele morții. Vom muri pe capete. Vor fi sute de mii de îmbolnăviri

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies