Nicolae Ciucă, anunțul momentului despre introducerea certificatului verde la locul de muncă: „Să meargă la promulgare şi să fie aplicat”

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit despre introducerea certificatului verde COVID-19 la locul de muncă.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Nicolae Ciucă, premierul României, și Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, au purtat discuții cu privire la introducerea certificatului verde la locul de muncă. Prim-ministrul a vorbit despre urgentarea adoptării acestui proiect, în special găsirea de soluții pentru a fi reintrodus în dezbatere în Parlament.

„Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila sâmbătă şi am convenit să găsim acele soluţii prin care certificatul verde să fie reintrodus în dezbatere în Parlament şi în momentul în care va fi aprobat de către Camera Deputaţilor, să meargă la promulgare şi să fie aplicat. Nu estimez, acum, un timp legat de procedura parlamentară care trebuie urmată”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Citeste si: Alexandru Rafila vrea testare gratuită împotriva COVID-19 pentru toți românii. Ce a declarat noul ministru al Sănătății

Întrebat dacă persoanele care au trecut recent prin boală vor beneficia de certificatul verde COVID-19, premierul Nicolae Ciucă a oferit un răspuns afirmativ.

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

„Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul ministru, de certificatul verde vor beneficia și persoanele care au trecut prin boală”, a declarat Nicolae Ciucă.

coronavirus

Fotografie folosită cu scop ilustrativ 

[Sursa foto: Shutterstock]

Anunțul făcut de George Simion, cu privire la vertificatul verde de muncă: „Nu va intra în vigoare anul acesta”

George Simion vorbea în urmă cu o săptămână despre victoria partidului AUR în Camera Deputaților.

Co-președintele partidului a mărturisit că certificatul de muncă verde nu va intra în vigoare anul acesta.

„Victorie de AUR în Camera Deputaților! Certificatul de muncă “verde” nu va intra în vigoare anul acesta.

E o mare victorie, în primul rând, a voastră, cei care ați trimis e-mailuri, smsuri, ați protestat și ați pus presiune pe parlamentari. Vă mulțumesc, fără voi nu am fi reușit.


Ne vedem pe 1 Decembrie la Alba Iulia dar rămânem vigilenți pentru că ni se pregătesc multe alte provocări din partea lui Arafat&compania”, este mesajul transmis de George Simion, pe pagina lui oficială de Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies