Nicolae Guță a depășit gabaritul admis și acum se... revarsă! Imaginea cu care manelistul și-a șocat fanii FOTO

După starea de urgență, Nicolae Guță a cedat în fața poftei de mâncare, așa că acum a luat din nou proporții epice

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

După starea de urgență, Nicolae Guță a cedat în fața poftei de mâncare, așa că acum a luat din nou proporții epice. După aproape 3 luni în care a fost consemnat la domiciliu, fără deplasări și nopți pierdute, ”regele manelelor” arată total schimbat și nu în bine. 

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp a ajuns în fața judecătorilor! Vezi ce s-a întâmplat în procesul penal în care doamna Geta a fost parte vătămată!

Citeste si: Culiță Sterp a făcut-o praf pe Mirela Vaida în direct! Scandalul cu Emily Burghelea nu este singular! DEZVĂLUIRI

Ultima fotografie cu Guță, realizată acum două zile chiar în Petroșani, este una care i-a șocat pe fanii artistului. Zâmbitor în fața unui grătar încărcat cu fripturi, Guță își expune o burtă de zile mari, care abia este stăpânită de tricoul larg. ”Cu grijă, maestre, mai lasă și în farfurie, ce naiba”, i-a scris un internut îngrijorat.

fara descriere

În trecut, Guță și fiica lui, manelista Nicoleta Guță, au uimit pe toata lumea cu siluetele lor. Amandoi dadusera jos zeci de kilograme si ajunsesera sa arate foarte bine. Daca Nicoleta reuseste sa se mentina, tatal ei se ingrasa din ce in ce mai mult. Cantaretul daduse jos aproximativ 40 de kilograme, iar atunci multi au crezut ca a slabit din cauza unei boli incurabile care i-ar macina organismul.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate