Nicolae Guţă a golit plicurile cu bani ale invitaţilor la o nuntă! Scandalul a ajuns la tribunal!

Nicolae Guţă a golit plicurile cu bani, fiind asaltat cu dedicaţii.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Nicolae Guţă a golit plicurile cu bani cu care invitaţii veniseră pregătiţi să le ofere în dar mirilor, la o nuntă care a avut loc în 2015.  “Un dosar din arhiva Judecătoriei Caransebeş scoate la iveală modul în care doi miri au ieşit cu nunta „pe minus“ pentru că unii dintre nuntaşi le-au dat plicuri goale, banii fiindu-i daţi, pentru dedicaţii,

lui Nicolae Guţă, invitat să participe la nuntă. Patronii unui restaurant din Băile Herculane, acolo unde, în septembrie 2015, a avut loc o nuntă, i-au dat în judecată pe miri pentru că aceştia nu au achitat masa, aşa cum a fost înţelegerea cu patronii localului. În instanţă, patronii localului au arătat că mama miresei a achitat un avans de 1.300 de lei, urmând ca în ziua nunţii să fie semnat contractul şi după nuntă să fie achitată diferenţa de 26.600 de lei. „Deşi evenimentul a fost organizat, conform convenţiei părţilor, ulterior s-a refuzat achitarea contravalorii serviciilor prestate“, se arată în acţiunea deschisă în instanţă.”, a relatat Adevărul.

Citeste si: Narcisa Guță, o nouă schimbare! Ce a mai facut fosta manelistului: "După lungi căutări..."

Citeste si: Imaginea care i-a speriat pe toți cunoscuții lui Nicolae Guță! După ce a slăbit enorm, manelistul a devenit... de groază!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Ce scrie în testamentul lui Nicolae Guță și cui îi revine întreaga avere: „Eu cunosc sărăcia așa cum n-o cunoaște nimeni”

Şeful de sală a declarat în instanţă că, după terminarea nunţii, mirii s-au eschivat de la semnarea contractului şi plata facturii, invocând diverse pretexte, însă au declarat că vor achita contravaloarea facturii după ce vor schimba banii obţinuţi la nuntă- din euro

în lei. Bărbatul a mai arătat că „la nuntă pârâţii l-au contractat pe manelistul Guţă, iar unii dintre invitaţii mirilor l-au plătit pe manelist şi nu au mai avut bani de dar, plicurile înmânate mirilor fiind goale”. Patronii restaurantului au mai arătat că, mirii fiindu-i cunoscuţi, a avut încredere că îi vor da în final banii, dar până la deschiderea procesului, mirele şi mireasa nu au achitat contravaloarea facturii.
( vezi ce mesaje i-a trimis Guţă Oanei Zăvoranu)

Nicolae Guţă a golit plicurile cu bani. Mirii au avut de plătit peste 25.000 de lei

Mirii s-au apărat în instanţă spunând că „nu este o premieră absolută atunci când un eveniment social se încheie „pe roşu”, cheltuielile  fiind mai mari decât veniturile”. De asemenea, mirii au reclamat faptul că „suma pretinsă de reclamantă este una enormă, ea fiind menită să asigure un profit consistent, şi nu o prestaţie reală legată de cei 130 de invitaţi prezenţi”. Mirii au mai arătat că „nu au avut loc negocieri prealabile, iar contractul a fost întocmit după eveniment, în mod unilateral, având aspectul unei note de plată supraîncărcate, întocmită de un chelner rapace”. De asemenea, cei doi miri au declarat în instanţă că sunt dispuşi să achite „o sumă corectă”, „fără a i se impune în stil mafiot o sumă uriaşă care să genereze un profit consistent”

Judecătorii au decis să îi oblige pe miri la plata servicilor în valoare de 26.600 lei, arătând că aceştia „nu au contestat prestarea serviciilor facturate de reclamantă, care fac obiectul litigiului, însă a contestat valoarea facturii, despre care susţine că este exagerată”. „Criticile aduse de pârâtă privind valoarea facturii litigiului sunt nefondate, în cauză pârâţii neadministrând nicio probă care să infirme cele susţinute de reclamantă prin acţiunea formulată şi prin depoziţiile celor doi martori audiaţi în cauză”, se arată în sentinţa prin care mirii au fost obligaţi să achite şi dobânzi la suma de 26.600 de lei.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicolae Guță, primele declarații după zvonurile cum că ar avea cancer sau SIDA

Narcisa Guță și-a găsit un tinerel care ”o transpiră” câteva ore pe zi! Cum arată fosta iubită a manelistului după ce a slăbit 15 kilograme și și-a refăcut dantura?

Iubita băiatului lui Nicolae Guță a ajuns asistentă medicală! Emi s-a pozat sexy FOTO

Astrologii anunță reușite! Au parte numai de succese în 2022

Lovitură cumplită pentru Klaus Iohannis. Dezvăluirea care îl distruge: Este protejat

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix Baumgartner acum?

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies