Fiul Nicoletei Guţă a preluat afacerile cu maşini ale familiei! Gabriel îi face concurenţă fostului soţ al mamei sale!

E clar că fiul Nicoletei Guţă a preluat afacerile cu maşini ale familiei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret că fiul Nicoletei Guţă a preluat afacerile cu maşini ale familiei. Gabriel a furat meserie de la Ionică, fostul soţ al mamei sale, care a părăsit-o pe manelistă la sfârşitul anului trecut. (vezi cum arată Nicoleta Guţă cu părul violet)

Citeste si: Mesaj incredibil al fostului soţ al Nicoletei Guţă: „Învăţaţi copiii să dea bani la lăutari, sigur nu vor mai avea bani de droguri sau alte prostii!”

Citeste si: Nicoleta Guţă i-a făcut cadou fratelui ei ultimul său videoclip, de ziua acestuia! Manelista a lansat piesa „Fraţii îmi aduc fericire!”

Citeste si: Fostul soţ al Nicoletei Guţă a ajuns vedetă în videoclipuri! Ionică a explicat mesajul melodiei: „Reflectă bogăţia şi sărăcia sufletească a unora” FOTO

Fiul Nicoletei Guţă a preluat afacerile cu maşini ale familiei. Gabriel a fost ajutorul lui Ionică

Ionică este dealer de maşini la mâna a doua, pe care le aduce din Italia şi Germania, şi l-a luat ca ajutor pe Gabriel în perioada în care a fost soţul Nicoletei Guţă. Astfel, Gabriel şi-a făcut şi el relaţii, iar acum are propria afacere cu autoturisme second hand.

Fiul Nicoletei Guţă a preluat afacerile cu maşini ale familiei: “Ofer trei maşini pe una şi diferenţa” 

Prietenii ştiu că fiul Nicoletei Guţă a preluat afacerile cu maşini ale familiei. Ultimul anunţ postat de Gabriel arată că acesta e implicat total. “Ofer trei maşini, Ford Tranzit 2011, Ford Fiesta 2003 şi Ford Fiesta Coupe 2004, pe una şi diferenţa”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate