Nicolae Guţă nu are bani să-şi încălzească studioul de înregistrări? Uite-l pe manelist cum cântă îmbrăcat cu geacă, fular şi fes pe cap! FOTO

Se poate spune că Nicolae Guţă nu are bani să-şi încălzească studioul de înregistrări

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Se pare că Nicolae Guţă nu are bani să-şi încălzească studioul de înregistrări. Zilele trecute, manelistul s-a dus în oraşul natal, la Petroşani, acolo unde deţine un studiou profesional, inaugurat recent. (vezi cum arată Nicoleta Guţă cu părul violet)

Citeste si: Mesaj incredibil al fostului soţ al Nicoletei Guţă: „Învăţaţi copiii să dea bani la lăutari, sigur nu vor mai avea bani de droguri sau alte prostii!”

Citeste si: Nicoleta Guţă i-a făcut cadou fratelui ei ultimul său videoclip, de ziua acestuia! Manelista a lansat piesa „Fraţii îmi aduc fericire!”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Nicolae Guță a încercat să se sinucidă: „Plângeam și îmi spuneam...”

Nicolae Guţă nu are bani să-şi încălzească studioul de înregistrări. A fost frig în interior

Guţă a înregistrat o piesă cu o trupă de instrumentişti, dar se pare că condiţiile din interior nu erau chiar propice pentru muzică, fiind destul de frig. Dovada este că Guţă a cântat îmbrăcat cu geacă, fular şi fes pe cap.

Nicolae Guţă nu are bani să-şi încălzească studioul de înregistrări. Şi violonistul a purtat geacă

E clar că Nicolae Guţă nu are bani să-şi încălzească studioul de înregistrări. La un moment dat, manelistul s-a aşezat pe un scaun pentru a-i explica ceva celui care cânta la vioară, care era şi el îmbrăcat într-o geacă.

 

Galerie foto 
Citește și:

Fiul cel mare al Nicoletei Guţă a împlinit 21 de ani! Manelista l-a ridicat în slăvi pe Gabriel: „Soarele meu, ești sufletul și inima mea!”

Cât de mult au slăbit copiii Nicoletei Guță! FOTO

Anunțul momentului pentru milioane de români: Vor putea primi o nouă pensie

Nicoleta Guţă a fost cerută de nevastă, la doar câteva luni după ce s-a despărţit de soţul ei: “Vrei să te căsătoreşti cu mine?”

Babi Minune a fost gonit de interlopi, ca Nicolae Guţă? Manelistul s-a refugiat în Germania şi nu mai vine în Bucureşti decât în vizită!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies