Nicolae Guță își ”îmbracă” toți moștenitorii în aur! Copiii manelistului au primit toți în dar brățări uriașe FOTO

Tată a cel puțin 11 copii, Nicolae Guță a avut grijă ca ultimii moștenitori să primească fiecare o brățară groasă de aur din partea lui.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Tată a cel puțin 12 copii, Nicolae Guță a avut grijă ca ultimii moștenitori să primească fiecare o brățară groasă de aur din partea lui. Mare amator de bijuterii de aur masiv, purtând brățări, inele sau chiar un colan, manelistul le-a dăruit ultimilor săi urmași câte o amintire nepieritoare.

Citeste si: Beyonce de România și-a sărbătorit ziua de naștere în izolare la domiciliu! Vezi cu cine a petrecut fosta iubită a lui Nicolae Guță împlinirea vârstei de 28 de ani! FOTO

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guță vrea să se îmbogățească în timpul pandemiei de coronavirus! Nicu oferă bani cu împrumut! Vezi ce primește la schimb!

Alberto, fiul lui Guță cu Narcisa, Anais, fata solistului cu Beyonce de România, sau băiatul născut în vara lui 2019 de actuala soție, Cristina, cu toții au primit de mici câte o brățară groasă de aur, semn că manelistul ține morțiș ca prin acest gest să-și demonstreze din start generozitatea, dar și statutul de părinte dedicat. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate