Nicolae Guță își ”îmbracă” toți moștenitorii în aur! Copiii manelistului au primit toți în dar brățări uriașe FOTO

Tată a cel puțin 11 copii, Nicolae Guță a avut grijă ca ultimii moștenitori să primească fiecare o brățară groasă de aur din partea lui.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Tată a cel puțin 12 copii, Nicolae Guță a avut grijă ca ultimii moștenitori să primească fiecare o brățară groasă de aur din partea lui. Mare amator de bijuterii de aur masiv, purtând brățări, inele sau chiar un colan, manelistul le-a dăruit ultimilor săi urmași câte o amintire nepieritoare.

Citeste si: Beyonce de România și-a sărbătorit ziua de naștere în izolare la domiciliu! Vezi cu cine a petrecut fosta iubită a lui Nicolae Guță împlinirea vârstei de 28 de ani! FOTO

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guță vrea să se îmbogățească în timpul pandemiei de coronavirus! Nicu oferă bani cu împrumut! Vezi ce primește la schimb!

Alberto, fiul lui Guță cu Narcisa, Anais, fata solistului cu Beyonce de România, sau băiatul născut în vara lui 2019 de actuala soție, Cristina, cu toții au primit de mici câte o brățară groasă de aur, semn că manelistul ține morțiș ca prin acest gest să-și demonstreze din start generozitatea, dar și statutul de părinte dedicat. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Oana Lis nu face sex cu Viorel Lis în timpul izolării la domiciliu! L-a înlocuit cu o jucărie sexuală! FOTO

Nicoleta Guţă se roagă cu disperare în timpul pandemiei de coronavirus: „Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!”

Dani Mocanu, derapaj grav: O tânără îl acuză că versurile sale incită la violență împotriva femeilor. Ce răspuns incredibil a oferit artistul

Fostul sot al Nicoletei Guță, anunț incredibil despre nunțile anulate din cauza coronavirusului: „Dumnezeu v-a mai dat o șansă”

Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști, se laudă că angajații DSP l-au oprit pe stradă să facă poze cu el! Un bărbat în combinezon medical și-a...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies