Nicoleta Guţă a împlinit 34 de ani, iar tatăl ei i-a trimis o urare prin care-i aduce aminte că l-a supărat: „Cu bune şi rele tu rămâi copilul meu!”

Pe 26 noiembrie, Nicoleta Guţă a împlinit 34 de ani, primind urări de la rude şi prieteni.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Luni, Nicoleta Guţă a împlinit 34 de ani. Manelista a fost asaltată cu mesaje din partea fraţilor ei, Nicu, Daniela, Cosmin şi Marian, din partea cunoscuţilor dar şi din partea celor cu care colaborează din punct de vedere muzical. (vezi din ce cauză l-a demolat un fan  pe Nicolae Guţă )

Nicoleta Guţă a împlinit 34 de ani: "Să ai parte de sănătate!”

Nicoleta a primit o urare specială de la tatăl el, Nicolae Guţă, care se află în Anglia, acolo unde a cântat la o nuntă. “La mulţi ani, fata mea! Cu bune şi rele tu rămâi copilul meu! Să ai parte de sănătate!”, i-a transmis Guţă fiicei sale.

Nicoleta Guţă a împlinit 34 de ani. Acum 4 ani s-a certat cu tatăl ei

În ziua în care Nicoleta Guţă a împlinit 34 de ani, ea a fost felicitată de tatăl ei. Mesajul lui Guţă aminteşte de „relele” Nicoletei. În urmă cu 4 ani, cei doi s-au certat dur, pe vremea când Nicoleta era măritată cu Andrei Lngurar şi dorea să-l părăsească, în timp ce Guţă susţinea că trebuie să fie o soţie supusă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde cea mai tare maşină din garaj! Vezi cum arată bijuteria lui Nicu şi câţi bani cere pe ea!

Scandal uriaş între Nicolae Guţă şi Beyonce de România din cauza banilor! ”Nu a vrut să plătească”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Lovitură cruntă pentru România. Toți românii vor plăti mai mult. S-a impus o nouă măsură

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Clotilde Armand îşi poate trimite cetăţenii la măturat. Curăţenie cu voluntari în Sectorul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies