Nicoleta Guță a învins statul în instanță! Manelista este în proces cu ANAF

Manelista Nicoleta Guță a învins statul la ultimul termen al procesului desfășurat la Judecătoria Petroșani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Manelista Nicoleta Guță a învins statul la ultimul termen al procesului desfășurat la Judecătoria Petroșani. De mai bine de 4 ani, Nicoleta Guță contestă un ordin de executare silită, de ordinul zecilor de mii de euro, venit din partea Fiscului. Cunoscuta solistă a contestat decizia de executare și a acționat în instanță ANAF - Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Hunedoara și Serviciul Fiscal Municipal Petroșani.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare în dosarul de proxenetism în care este implicat și Alex Bodi. Cum erau ademenite fetele

Citeste si: Carmen de la Sălciua a fost luată la mișto pentru că, din cauza operațiilor estetice, nu mai seamănă cu mama ei: „Pe tine te mai recunosc părinții la cât te-ai modificat?”

Procesul a durat câțiva ani, necazurile Nicoletei fiind cauzate de tatăl Nicolae Guță, căruia inspectorii i-au luat la puricat întreaga avere, descoperind un total de 125000 de euro pe care acesta nu îl putea justifica. Cum Nicolae trecuse pe numele ei mai multe bunuri, pentru care manelista nu a plătit impozit, s-a ajuns în situația dată, cu Nicoleta Guță chemată să dea socoteală la tribunal.  

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Numai că, doar cu două zile înaintea decretări stării de urgență, Nicoleta Guță a primit o veste nesperată de la Judecătoria Petroșani, care i-a admis contestația privind cauțiunea în dosar, în procesul în care ANAF - Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara și Serviciul Fiscal Municipal Petroșani apar în rolul de ”pârâți”. 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Imagini incredibile cu domeniul regesc al lui Nicolae Guță de la Petroșani! Curtea manelistului se întinde până la marginea pădurii! VIDEO

Oana Lis a desecretizat dosarul ”SEX LA PARIS”! ”Prima oară am făcut amor cu Viorel în 1998”! Fostul primar avea o nevastă care îl aștepta acasă

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Viorel este hotărât să o recucerească pe Vulpița! De la amenințări, la declarații de dragoste, în direct: „Te iubesc până la moarte”

Becali bagă ANAF-ul în faliment! Suma uriașă pe care latifundiarul o solicită Statului Român, în plină pandemie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies