Nicoleta Guţă a sărăcit în timpul pandemiei de coronavirus? Manelista şi-a scos la vânzare mașina decapotabilă!

Nicoleta Guţă şi-a scos la vânzare mașina decapotabilă, un superb Mercedes roșu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Nicoleta Guţă şi-a scos la vânzare mașina decapotabilă, un Mercedes de culoare roșie, personalizat cu inițialele NCG. Manelista și-a cumpărat mașina vara trecută,cu ajutorul fratelui ei, Nicu, care se ocupă cu tranzacții de mașini la mâna a doua, după ce a eșuat în cariera de manelist.


In articol:

Citeste si: Nu o să-ți vină să crezi cum și-a mobilat fiica lui Nicolae Guță vila de 500.000 de euro!

Citeste si: Nicolae Guță așa cum nu l-ați mai văzut. Manelistul și familia lui s-au botezat în pelerinaj

Citeste si: Nicoleta Guță a leșinat pe scenă! A fost dusă cu ambulanța la spital

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Manelista a folosit maşina şi la filmările unui videoclip, care au avut loc pe malul unui râu, la ieşirea din Petroşani. După nici un an, Nicoleta s-a hotărât să își vândă mașina și l-a delegat pe Nicu să se ocupe de tanzacție. (vezi dovada că Nicolae Guță se întoarce la prima sa soție, Mariana)

Nicoleta Guţă şi-a scos la vânzare mașina decapotabilă. Nu a mai câștigat bani din recitaluri

E posibil ca pandemia de coronavirus să fi afectat bugetul Nicoletei, care nu a mai cântat la nunți și la botezuri, care au fost suspendate în timpul stării de urgență.  Acum, Nicu a postat fotografii cu mașina Nicoletei, anunțînd că e scoasă la vânzare. “Un preț va rog”, l-a abordat un posibil client pe Nicu. „În privat, te rog”, a răspuns fratele Nicoletei Guță.

Nicu nu a moștenit talentul muzical al tatălui său sau al Nicoletei, astfel că, în ultimii ani, a început să se ocupe de diverse afaceri, mai ales de cele imobiliare, dar și amanet. Apoi, vara trecută, Nicu a decis să vândă mașini second-hand, învățând meserie de la fostul soț al Nicoletei Guță, Ionică.

fara descriere

Nicoleta Guţă şi-a scos la vânzare mașina decapotabilă. Fratele ei are o flotă de mașini

Astfel, în ultimii ani Nicu a strâns mulți bani încât să-și permită să cumpere, doar pentru el, numai puțin de cinci mașini, două Mercedes, două BMW și o Dacie. Zilele trecute, el a așezat mașinile în șir indian în fața vilei sale din Petroșani și le-a fotografiat.

„Șirul indian de lux....Bravo Nicu, arata-le la invidiosi”, au postat amicii lui Nicu. Tot zilele trecute, fiul lui Guță a mai făcut o dovadă a faptului că stăbinme cu banii, arătându-le mașina pe care i-a dăruit-o soției sale, Emi.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate