Nicoleta Luciu îl dă în judecată pe Nuțu Cămătaru, după acuzațiile de infidelitate: „Nu neagă că este adevărat, nici nu recunoaște”

Nicoleta Luciu vrea să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, după ce i-ar fi stricat imaginea cu ultimele sale dezvăluiri.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Nicoleta Luciu a devenit în ultimele zile subiect principal în presa din România. Despre fosta actriță și soțul ei, Zsolt Csergo, s-a scris că ar avea probleme în căsnicie și urmează să divorțeze. După ce au clarificat că cei doi nu s-au despărțit, alte probleme s-au năpustit asupra brunetei.

Lansarea cărții lui Codin Maticiuc, intitulată "Viața lui Nuțu Cămătaru- Dresor de lei și de fraieri", a adus la suprafață detalii despre femeile cu care interlopul s-a iubit în trecut. Printre aceste femei se numără și Nicoleta Luciu, care în perioada respectivă forma un cuplu cu Dinu Maxer.

„N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viața sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete.

Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu(...) și multe altele. Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?", declara Nuțu Cămătaru în 2006, pentru ziarul "Averea".

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

nicoleta luciu

Nicolet Luciu și soțul ei 

Nicoleta Luciu îl dă în judecată pe Nuțu Cămătaru: „Avocații lucrează la acte”

Nicoleta Luciu nu a putut sta nepăsătoare la auzul tuturor acuzațiilor de infidelitate care i se aduc. Surse apropiate vedetei au declarat pentru Impact.ro că îl dă în judecată pe interlop pentru că îi strică imaginea. Cu toate acestea, bruneta nu neagă, nici nu confirmă declarațiile lui Nuțu Cămătaru.

Citeste si: Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț? Primele dezvăluiri despre ce se întâmplă în căsnicia lor

„Nicoleta Luciu vrea să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, e foc și pară. Avocații lucrează la acte. Îl dă în judecată pentru prejudiciu de imagine.

Nu neagă că este adevărat ce a scris Nuțu, nici nu recunoaște. Spune doar că respectivele declarații i-au afectat grav imaginea publică”, au declarat sursele apropiate ale vedetei pentru sursa citată mai sus.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dinu Maxer, dezvăluiri despre drama prin care trece cu tatăl său: „Îmi doresc să ne prindă sărbătorile cu bine”

Cum s-au cunoscut Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo. Cei doi sunt la un pas de divorț după aproape 10 ani

Primele declarații ale lui Dinu Maxer, după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-a înșelat cu Nuțu Cămătaru: "Mă întreb de ce tace"

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț? Primele dezvăluiri despre ce se întâmplă în căsnicia lor

Apare O NOUĂ MONEDĂ în România! BNR o lansează pe 6 FEBRUARIE. Ce valoare va avea

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Vacanță GRATIS în STRĂINĂTATE! Cum poți ZBURA FĂRĂ BANI cu AVIONUL

Primele declarații ale lui Dinu Maxer, după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-a înșelat cu Nuțu Cămătaru: "Mă întreb de ce tace"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies