Nicoleta Voicu crede că este blestemată! După despărțirea de Gheorghe Turda nu și-a mai putut face nicio relație: ”Nu pot avea iubit”

Nicoleta Voicu pare că nu-și mai revine după despărțirea de Gheorghe Turda! Artista crede că este blestemată!

Nicoleta Voicu
Nicoleta Voicu[Sursa foto: Facebook]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Nicoleta Voicu își revine tot mai greu după despărțirea de cunoscutul artist, Gheorghe Turda. Cântăreața de muzică populară a ajuns să creadă că este blestemată pentru că nimic pare să nu-i meargă bine după ce s-a despărțit de artist. Nicoleta Voicu a vorbit despre momentele grele prin care trece în ultima perioadă, mărturisind că nu și-a mai putut face nicio relație după ce ea și Gheorghe Turda au ales să meargă pe drumuri diferite.

Citeste si: Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, într-un nou război al declarațiilor! „Am știut că a stat cu mine din interes, pentru faimă”

Ba mai mult decât atât, se pare că și prietenii o evită și se îndepărtează de ea, fără să știe din ce motive. „Sunt urmărită din umbră! Nu știu ce se întâmplă. De unde relație, nu pot avea iubit! Apare nu știu cine, dar apoi dispare, nu mă mai vrea. Chiar și unii colegi dispar, nu mai sunt prietenii mei. Se depărtează de mine…”, a spus Nicoelta Voicu.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda
Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

Nicoleta Voicu, părăsită de colegi și prieteni

Cântăreața de muzică populară a mărturisit că până și apropiații ei s-au retras și nu prea mai păstrează legătura cu ea.

Artista susține că toate persoanele care apar în jurul ei, dispar.

Citeste si: Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, disperată de apelurile telefonice! ”Niște dezaxați”. Ce face noaptea ca să fie în siguranță

Am avut o colegă, lucra la o mare firmă din București, era la un sediu central în București… S-a afișat cu mine la un eveniment, în scurt timp a fost mutată disciplinar, pentru că a fost văzută cu mine.

A fost mutată la un sediu al firmei de la periferia Bucureștiului! Toate persoanele care apar lângă mine dispar a doua zi! Culoarul pe care merg acum e foarte strâmt”, a mai dezvăluit Nicoleta Voicu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicoleta Voicu continuă războiul cu Gheorghe Turda. Cântăreața de muzică populară și-a luat avocat

Doliu în lumea muzicii românești! Gavril Prunoiu s-a stins din viață

Nicoleta Voicu a mers la mormântul regretatei artiste, Cornelia Catanga, la o zi de la înmormântare: ”O moarte cu multe semne de întrebare”

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

ULTIMA ORĂ: Tragedie uriașă în fotbalul din România! Toată țara e în stare de ȘOC TOTAL

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Ce se întâmplă cu corpurile noastre când murim - pas cu pas de la viață la moarte

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies