Niculina Stoican a reacționat după zvonurile legate de Cosmin Natanticu: ”Am jucat momentul, amândoi!”

Niculina Stoican, prima reacție după ce s-a spus că l-a pus la punct pe Cosmin Natanticu! Ce mesaj a transmis artista?!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

În urmă cu câteva zile între Niculina Stoican și comediantul Cosmin Natanticu s-au aprins scântei, după ce acesta a făcut un roast despre Oltenia. Prezentă în emisiunea respectivă, cântăreața de muzică populară nu s-a putut abține și l-a întrerupt pe Cosmin de câteva ori. Din imaginile difuzate atunci, telespectatorii și internauții au considerat că între cei doi a existat o neînțelegere.

După mai multe zvonuri din mediul online, artista a decis să clarifice lucrurile.

Citeste si: Niculina Stoican l-a pus la punct pe Cosmin Natanticu, după ce acesta a făcut un roast la adresa oltenilor: ”Când intri în Oltenia, să prezinți pașaportul, că altfel nu mai treci”

Citeste si: Dubla crimă ce a îngrozit România. Au venit rezultatele ADN! Misterul se adânceşte FOTO, VIDEO- bzi.ro

Niculina Stoican a postat un mesaj pe Facebook, având o replică acidă după zvonurile apărute în presă și pe internet. ” ……ce să zic❓❗️😂🤪😂 Se pare că “presa” a făcut o obsesie din a reitera tot felul de titluri,care mai de care mai “profi” la adresa mea❗️ Viața și gândirea mea nu sunt compuse din niște titluri,ci din ce construiesc în jurul meu ❗️ Nu sunt perfectă,dar se pare că numele meu VINDE și ei din asta trăiesc,din răul pe care mi-l fac mie gratuit și cu intenție ❗️ N-am pus niciodată preț

pe ce spun cei care nu au scrupule și am hotărât întotdeauna să las faptele să vorbească ❗️ Vă las aici o poză cu Natanticu din culisele SHOW- ului de la ANT 1 atât de comentat de toată presa ❗️ Părem supărați ❓❗️🤣🤪😂 Nu,deloc,chiar ne amuzăm de modul în care AM JUCAT MOMENTUL,AMÂNDOI ❗️”, este postarea făcută de Niculina Stoican.

Niculina Stoican si Cosmin Natanticu

Niculina Stoican si Cosmin Natanticu

[Sursa foto: Captură YouTube]

Discuția dintre Niculina Stoican și Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu a făcut un roast la adresa Olteniei, având suficiente replici acide cât să-i pună capac Niculinei Stoican. Cântăreața de muzică populară, o stea a Olteniei, a răbufnit la adresa comediantului, fiind deranjată de vorbele lui Cosmin, multe neadevărate, susține ea. Dialogul dintre cei doi a stârnit mult amuzament, după ce solista a intervenit în roast-ul lui Natanticu. 

Vezi AICI conversația dintre Niculina și Cosmin Natanticu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies