Nicușor Iordan, răspuns la acuzațiile aduse de Ana Maria Preda - Ce a spus cântărețul

Nicușor Iordan a răspuns acuzațiilor aduse de Ana Maria Preda, potrivit cărora ar fi mers acasă la ea imediat după moartea lui Aurelian Preda și ar fi luat toată mobila din casă pe motiv că ar fi fost cumpărată din banii lui.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Cântărețul de muzică populară pe care fiica lui Aurelian Preda îl acuză de abuz sexual a făcut declarații despre ce s-a întâmplat atunci și de ce a mers să ia piesele de mobilier din apartamentul Anei.

"O aberatie mai mare nici că se putea, aceia conform careia in noaptea de priveghi, eu aş fi fost în casă şi aş fi luat mobila. Vă spun ce am luat, o canapea, doua fotolii, o masă, 4 scaune şi un dulap... Eu sunt îndreptăţit oricând să iau până la ultimul ac pe care l-am cumparat acolo din banii mei. Când Ana a împlinit 18 ani, i-am spus: 'Îţi voi lăsa mobilierul să mă ţii minte toată viaţa ta. Să spui, astea le-am şi eu de la Nicu'. Şi am lăsat acolo 80 la sută din lucruri, bucătăria, în sufragerie o vitrină cu o comodă de mare valoare din lemn masiv, băile amâdouă, dormitorul, un dressing, aparat de aer condiţionat, televizoare. Tot ce este acolo au fost cumpărate din banii mei", a declarat Nicușor Iordan într-o emisiune de televiziune.

Fiica lui Aurelian Preda e de negăsit! Mirela Vaida a făcut-o praf pe Ana Maria: "Mi-a fost și rușine!"

Fiica lui Aurelian Preda a dispărut fără urmă! Mirela Vaida s-a supărat pe Ana Maria Preda și a făcut declarații despre ea în direct

Fiica lui Aurelian Preda e de negăsit de câteva zile încoace.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Ana Maria Rosa Preda ar fi trebuit să vină în emisiunea Mirelei Vaida pentru a continua dezvăluirile despre tatăl ei și despre Nicușor Iordan, bărbatul pe care îl acuză de abuz sexual. Tânăra a dispărut însă și refuză să mai răspundă la telefon.

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda s-a îmbolnăvit după scandalul sexual cu Nicuşor Iordan! Ana Maria suferă de depresie şi anxietate!

Citeste si: Aurelian Preda, viață dublă: ”Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”! Nașa din Italia: Chiar vreți să știți cum a murit?

Citeste si: Viața neștiută a lui Aurelian Preda! La 16 ani vindea fructe în piață, după care a plecat în Italia să câștige bani

Mirela Boureanu Vaida s-a supărat pe Ana Maria Preda și a făcut declarații despre ea la TV.

"Tot aşteptând-o pe Ana Maria Preda să revină în emisiune, în platou, a trecut mai bine de o săptămână. Mi-a şi fost ruşine la un moment dat să vă spun că ne vedem mâine cu ea pentru că se făcea mâine şi ea nu mai venea! Acum, eu înţeleg că ea poate se simte rău, poate are o problemă medicală, poate nu... Dacă e aşa sau nu, e alegerea ei. Dacă e bolnavă, noi îi dorim sănătate din toată inima. Dar dacă nu doreşte să vină, e clar că ori are ceva de ascuns, ori cineva o opreşte să mai vină la emisiune pentru că ar ieşi prea multe lucruri la iveală", a declarat Mirela Vaida, supărată că fiica lui Aurelian Preda e de negăsit de câteva zile încoace.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiica lui Aurelian Preda e de negăsit! Mirela Vaida a făcut-o praf pe Ana Maria: "Mi-a fost și rușine!"

Dezvăluiri fabuloase! Aurelian Preda își dorea ca fiica lui să se mărite cu Nicușor Iordan, bărbatul pe care fata îl acuză acum de abuz sexual

Fiica lui Aurelian Preda s-a îmbolnăvit după scandalul sexual cu Nicuşor Iordan! Ana Maria suferă de depresie şi anxietate!

Aurelian Preda, viață dublă: ”Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”! Nașa din Italia: Chiar vreți să știți cum a murit?

Pavel Bartoș, primele declarații după ce a aflat că Smiley va deveni tătic: ”Îmi doresc să aibă...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies