Nimeni nu știa ce dramă ascunde Mariana de la Puterea Dragostei! ”Nu a avut o copilărie normală! Plângi daca afli...”

Nimeni nu a știut ce poveste dureroasă de viață are Mariana de la Puterea Dragostei, până când Jador a făcut dezvăluirea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Jador a povestit ce fată bună este Mariana de la Puterea Dragostei, dar și ce dramă ascunde actuala concurentă din sezonul 2 al show-ului. În emisiune, Mariana a spus câte ceva din viața ei de până acum, de copilăria ei tristă, dar alte amănunte nu a dat.

Ei bine, Jador a făcut lumină și a vorbit despre drama ascunsă a Marianei de la Puterea Dragostei.

fara descriere

”Nu m-aș vedea cu o fată ca Mariana, nu e genul meu. Eu încerc să o introduc în mediul în care se află acum, pentru că e neînțeleasă. Cei din casă (n.r. Puterea Dragostei) nu au răbdare cu ea. I-am ascultat povestea de viață! E dureroasă! E foarte greu să treci prin ce a trecut ea. Plângi dacă o auzi! Nu pot să vă spun eu acum despre ce e vorba, dacă ea nu a vrut, dacă a ținut secret. Nu a avut o copilărie normală. E un suflet foarte frumos. Însă e normal să-ți pierzi cumpătul cu ea, eu îi înțeleg pe cei din casă că nu au răbdare cu ea. Dar, vă spun, Mariana e cel mai bun suflet din casă”, a mărturisit Jador despre Mariana în live-ul de pe facebook-ul WOWbiz.ro

Citeste si: Scene halucinante la Puterea Dragostei! Mariana s-a închis în casa fetelor și Mari a sărit să o bată!

Citeste si: Surpriză uriașă la Puterea dragostei! Un fost concurent va deveni tătic: „La omul bun durează mai mult să își găsească fericirea”

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, îndrăgostită de Dan Bălan: „El mi-a spus că este foarte important cine este primul bărbat”

Mariana de la Puterea Dragostei a câștigat numeroase premii de frumusețe

Mariana Susarenko are 27 ani și este absolventă de Jurnalism. În prezent, activează ca model, dar Mariana de la Puterea Dragostei a câștigat numeroase premii internaționale de frumusețe. Se descrie ca fiind o persoană comunicativă, generoasă și iertătoare. Își dorește ca bărbatul de care se va îndrăgosti să fie sincer în orice manifestare față de ea. În același timp, Mariana spune “Nu” violenței de orice fel. 

Mariana de la Puterea Dragostei, îndrăgostită de Jador?

În ultima perioadă, în casa de la Puterea Dragostei, Mariana a lăsat să se înțeleagă faptul că îl place foarte tare pe Jador. De altfel, băieții din show chiar au făcut glume pe seama asta, spunând despre Mariana că ar fi îndrăgostită de Jador.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate