O femeie din Botoșani a ajuns la spital după ce a făcut duș. Ce a descoperit compania producătoare în urma sesizărilor

Femeia din Botoșani a folosit un gel de duș cumpărat dintr-un lanț de magazine și s-a umplut de pete pe corp care îi provocau mâncărime.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Femeia a sunat la magazinul de unde a cumpărat gelul de duș și a semnalat că are pete pe corp care îi provoacă mâncărime. Femeia a mers de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

Citeste si: Silvia Dumitrescu a împlinit 60 de ani! La aniversarea solistei, Marius Țeicu a fost într-o formă de zile mari FOTO

Citeste si: S-au schimbat rolurile! Delia a început să cânte melodiile lui Carmen de la Sălciua! Reacția incredibilă a celei mai sexy cântărețe de muzică de petrecere

Citeste si: Călin Geambașu își demolează tatăl după ce acesta a lovit un copil cu mașina: ”Căuta adresa noastră și era cu ochii în Waze!”

O femeie din Botoșani a ajuns la spital după ce a făcut duș

Producătorii gelului de duș au fost anunțați în urma sesizării femeii și au descoperit că există o bacterie comună în produsul folosit pentru igiena corpului.

Compania poducătoare au semnalat că bacteria existentă în gelul de duș poate crea mari probleme de sănătate și l-au retras din magazine pentru a nu mai provoca și alte victime.

"Toți clienții care au cumpărat gelul de duș sunt rugați să aducă produsul înapoi, iar banii le vor fi restituiți chiar dacă nu mai au bonul fiscal. Cei care nu vor să îl aducă, ar face bine să nu îl folosească", au declarat reprezentanții companiei producătoare.

În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător şi, în anumite condiţii, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariţia unei infecţii bacteriene, mai notează sursa citată.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate