Noi detalii despre starea de sănătate a lui Liviu Vârciu! Cum se simte după ce a fost externat din spital: „Respir un pic mai prost”

Prezentatorul TV a fost dus de urgență la spital în urmă cu doar o zi. Iată cum se simte.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Vedeta a început să acuze simptome specifice unei răceli puternice, iar după ce starea sa de sănătate a început să se agraveze a luat decizia de a cere ajutor de specialitate.

Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital duminică, 28 noiembrie, iar suspiciunea medicilor era că acesta se infectase cu virusul SARS-CoV-2. Totuși, testele au infirmat temerile cadrelor medicale, iar acesta a fost îngrijit și ținut sub supraveghere. 

Toată lumea a avut un șoc, după ce acesta s-a filmat de pe patul de spital și a povestit cu lux de amănunte totul. Mesajele și telefoanele au curs ca o avalanșă, motiv pentru care prezentatorul TV s-a văzut nevoit să vină cu noi declarații referictoare la starea lui de sănătate. Iată cum se simte Liviu Vârciu!

Liviu Vârciu

Liviu Vârciu

[Sursa foto: Instagram]

Liviu Vârciu: „M-am simțit rău, dar acum sunt bine”

Acesta a fost externat din spital, după ce starea sa de sănătate a început să se amelioreze și a revenit pe rețelele de socializare unde le-a povestit internauților exact cum se simte. I-a liniștit pe toți spunând că nu are COVID-19, ci doar o răceală foarte puternică cu care se va mai lupta puțin timp.

De asemenea, analizele făcute în spital au avut un rezultat favorabil, iar acum a rămas doar cu mici probleme de respirație și o tuse.

Citeste si: Românii nu își vor mai putea vinde locuințele timp de mai mulți ani. Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a anunțat programul...- bzi.ro

Liviu Vârciu vrea să liniștească pe toată lumea și spune că acum se simte bine și asigură pe toată lumea că o să-și revină. 

Citeste si: Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a fost operată de urgență. Cum se simte acum Carmina, la puțin timp după intervenția suferită? "Aveam dureri infernale"

„Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. Covid nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie, sunt bine.

Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc. M-au sunat o grămadă de prieteni de-ai mei, au văzut la televizor că ”vai, cum arată Vârciu”. Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic. Mulțumesc de grijă, dar sunt bine, sunt ok”, a povestitLiviu Vârciu pe rețelele de socializare. 

Cum și-a anunțat Liviu Vârciu fanii că a ajuns la spital

În urmă cu o zi, Liviu Vârciu și-a speriat urmăritorii de pe rețelele de socializare, după ce a anunțat că a ajuns la spital și că nu se simte deloc bine. Simptomele lui erau similare cu cele ale infecției cu virusul SARS-CoV-2, boală prin care a trecut și el în urmă cu un an. Acesta i-a îndemnat pe urmăritori să aibă grijă de el și să stea pe cât posibil departe de răceală și de COVID-19. 

Citeste si: Liviu Vârciu a rămas cu probleme serioase de sănătate după infecția cu coronavirus: „La plămâni au ramans niște punctulețe mici...”

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci...  Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală și de coronavirus”,  a spus  Liviu Vârciu  pe pagina lui Instagram, în timp ce se afla la camera de gardă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies