Cream a făcut senzație în America! Imagini fabuloase din vacanță cu fiul ei și sora ei la plajă și în cele mai frumoase locuri din Miami, New York sau Orlando

Cream a petrecut o vacanță de vis în America, alături de fiul ei, Noah, și de sora, Paula

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

In articol:

  Cream s-a întors, recent, dintr-o vacanță de cinci stele din Statele Unite! Frumoasa cântăreața a stat două săptămâni pe tărâm american, împreună cu fiul ei, Noah, și sora sa, Paula, cu care are o relație perfectă.

  fara descriere

  Cream a făcut senzație cu fiul ei în America! ”Am vrut să fiu alături de familie”

  În sejurul de peste Ocean, Cream a arătat fabulos la fiecare apariție în public. Îmbrăcată sexy, dar de bun gust, cântăreața a atras toate privirile în toate locurile pe care le-a vizitat sau în care s-a relaxat.

  Mai mult, Cream a făcut senzație cu fiul ei în America, mai ales pe plaja din Miami, unde a ales un costum de baie întreg, dar spectaculos. ”Am vrut să mă relaxez la soare și să fiu alături de familie. M-am simțit minunat”, a spus artista pentru WOWbiz.ro!

  Citeste si: Claudia Pavel ”a incendiat” litoralul! Cream, spectacol total pe plajă la început de toamnă

  Citeste si: Dezvăluiri uluitoare ale lui Cream la jumătate de an după participarea la Ferma! ”M-am simțit ca la pușcărie”

  Citeste si: Care este pasiunea secretă a Claudiei Pavel! A descoperit-o pe vremea când trăia în America!

  fara descriere

  Cream a făcut senzație cu fiul ei în America! ”Am fost la Miami 14 zile”  

  Pe lângă ieșirile la plajă, Cream, Noah și Paula au ales să și viziteze locuri speciale sau să distreze la maxim în parcurile acvatice.

  ”Am fost la Miami 14 zile și pot spune că a fost absolut superb, l-am dus pe Noah la Seaquarium, a înotat cu delfinii, și a încercat experiențe unice. În alte perioade, am ales să vizităm Miami Children’s Museum și Science Museum, muzee speciale pentru copii, pe care este senzațional să le vezi în realitate. Pe urmă, am decis să mergem trei zile la Orlando, la Disneyland, la Mickeysam, acolo am făcut și safari, iar în ultima perioadă a vacanței, ne-am dus la New York”, a povestit Cream. Citește întreaga declarație și vezi mai multe imagini doar pe kfetele.ro

   

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate