Noi simptome ale conoravirusului au fost descoperite! Toți românii trebuie să știe asta!

Două noi simptome ale Coronavirusului au fost descoperite de către specialiști. Dacă și tu treci prin aceste stări, este foarte probabil să fii infectat!

Covid-19
Autor: A.R.

In articol:

Covid-19
Covid-19

Noul coronaviurs continuă să facă victime la noi în țară, iar numărul de cazuri este în continuă creștere. În plus, mulți dintre pacienții depistați pozitivi cu virusul Covid-19 nu realizează modul în care s-au infectat, dar nici nu recunosc simptomele acestuia.

Două simptome noi ale coronavirusului

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași declară faptul că au apărut  două noi simptome  ale virusului provenit din China.

Citeste si: Cum a slăbit, de fapt, Oana Roman? Vedeta a declarat tot: "Aceste proceduri m-au ajutat să slăbesc..."

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Citeste si: Alexandru Rafila, anunț devastator pentru români: ”Vom vedea o creştere a numărului de cazuri de COVID-19 după începerea şcolii”

Citeste si: Se mărește familia Măruță? Gestul făcut de Pepe a fost sesizat imediat: ”Vine barza??”

Carmen Dorobăț vorbește despre situația actuală, după ce mai mulți pacienți s-au prezentat la spitali au aceste stări.

Se pare că aceste simptome sunt atipice și se instalează în momentul în care nu apare tusea sau febra.

„Aș sublinia debutul atipic, pe care nu l-am întâlnit la tip, cum ar fi debutul digestiv și debutul neurologic, cu manifestări precum dureri de cap deosebit de puternice, vertij (senzația de amețeală), care ar putea sugera eventual o altă boală, cum ar fi un accident sau un spasm cerebral, dar acești pacienți au avut totuși test pozitiv COVID”, a spus Carmen Dorobăț.

Se pare că printre simptomele noi se află și cele de tipul gastrointestinale, deși nimeni nu s-ar fi aștepat la acest lucru, mai ales pe perioadă de vară. Totuși, mai mulți pacienți testați pozitiv cu coronavirus s-au confruntat cu tipul acesta de stări.

„De exemplu: durerile abdominale și scaunele frecvente. La adulți nu te-ai aștepta- suntem în sezonul de vară, consumăm multe fructe și legume- ca astfel de simptome să te ducă spre un test COVID-pozitiv, în absența tusei și a febrei”, a mai spus ea.

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a slăbit, de fapt, Oana Roman? Vedeta a declarat tot: "Aceste proceduri m-au ajutat să slăbesc..."

Alexandru Rafila, anunț devastator pentru români: ”Vom vedea o creştere a numărului de cazuri de COVID-19 după începerea şcolii”

Se mărește familia Măruță? Gestul făcut de Pepe a fost sesizat imediat: ”Vine barza??”

O tânără a fost filmată în timp ce se plimba complet goală pe străzile acoperite de zăpadă

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Mă enervează că-mi vine și să plâng.” Cristina Șișcanu, încercată de emoții. Ce schimbare va face cât de curând

Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies