Noi victime au fost găsite, după cutremurul din Albania! Sunt 21 de morți și 600 de răniți

Bilanțul victimelor din Albania, după cutremurul devastator de ieri, este îngrozitor: 21 de morți și 600 de răniți.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Un cutremur de 6,3 grade pe scara Richter a zguduit Albania în noaptea de 25 spre 26 noiembrie. Seismul s-a înregistrat la orele 03:54 (2:54 GMT) și a fost cel mai puternic din ultimele decenii. A fost precedat de câteva cutremure de intensitate mai mică.

„Eram treji din cauza cutremurelor anterioare, dar ultimul ne-a zdruncinat. Tot ce era în casă a început să cadă”, a povestit pentru Reuters Refik, locuitor din Tirana care locuieşte la etajul şase al unui bloc.

După seism a urmat și o replică de 5,3 grade pe scara Richter.

Bilanțul victimelor din Albania: 600 de răniți și 21 de morți

Dacă ieri dimineață, după cutremur, se înregistraseră doar 6 morțăți și 150 de rănișți, până această dimineață au fost descoperite mai multe victime. Seismul a curmat viețile a 21 de oameni și alte 600 de persoane au fost rănite.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

42 de persoane sunt în continuare date dispărute, conform celui mai recent bilanţ anunţat de autorităţi.

Echipele de intervenţie continuă căutarea persoanelor dispărute.

Citeste si: Caz șocant într-un cimitir din Iași! Un mormânt a fost mutat cu buldoexcavatorul în mod ilegal, pentru a face loc unui alt mort

Anunțul lui Gheorghe Mărmureanu, după cutremurul devastator din Albania

„Africa se rupe în două. Este o acţiune directă a Africii, pentru că deja acum toată lumea este acum convinsă că Africa este responsabilă de marile cutremure care au loc în Italia, de o parte şi de alta a Mării Adriatice, în Albania şi alte ţări care sunt acolo, inclusiv Serbia, Macedonia.

Tot ce pot să confirm la această oră este că aceste acţiuni ale Africii nu vor afecta România, pentru că văd că sunt numai cutremure de suprafaţă. În Vrancea avem mai mult cutremure de adâncime.

Aceste cutremure de suprafaţă nu pot afecta falia de mare adâncime a Vrancei, care la ultimul cutremur mare de anul trecut a fost la peste 150 km. Vom vedea mai târziu ce se mai întâmplă. Africa împinge către nord, se rupe… O parte din ea s-a rupt deja şi acţionează prin sistemul Adria, care înseamnă Marea Adriatică.

Asta va fi o acţiune de lungă durată. Partea dreaptă se rupe şi o ia către India. Partea dreaptă a Africii, împreună cu Madagascarul vor forma un nou continent, care se va depasa către India. Vom vedea ce se mai întmplă pe partea stângă”, a declarat, Gheorghe Mărmureanu la RTV.

sursa foto: Twitter, capturi video 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Răzvan Fodor suferă de o boală incurabilă! Primele declarații ale soției: „Oricând poate face o criză”

Bărbat de 37 de ani, păcălit de o puștoaică de 18 ani pe care a dus-o la hotel pentru o partidă de amor! Ce s-a întâmplat acolo

Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia PSD. Gabriela Firea a ieșit plângând de la ședință

Horoscop 2020. Zodii norocoase în anul care vine: vor avea câștiguri financiare uriașe

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies