Noua asistentă a Mirelei Vaida, atacată! Admiratorii Cosminei Adam: ”Ai făcut cea mai mare greșeală”

Cosmina Adam, noua asistentă a Mirelei Vaida, are de suferit din cauza scandalului Emily Burghelea – Acces Direct.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cosmina Adam, noua asistentă a Mirelei Vaida, este extrem de fericită că a ajuns pe post, în locul lui Emily Burghelea. Cântăreața de muzică populară a venit cu un aer proaspăt și cu o imagine foarte bună, schimbând oarecum energia în studioul în care invitați permanenți sunt Vulpița și Viorel.

Majoritatea fanilor Cosminei au felicitat-o pentru schimbare, însă sunt destui și cei care nu sunt de acord cu decizia acesteia. De altfel, au fost destule critici, inclusiv pe contul de socializare a acesteia.

Cosmina Adam, noua asistentă a Mirelei Vaida, atacată! Ce i-au scris fanii

fara descriere

”Ai făcut cea mai mare greșeală a carierei tale”, i-a scris o prietenă virtuală, care i-a transmis că era mai bine dacă rămânea la zona de muzică populară.

”Cosmina, poate convingi pe cine trebuie să ne scape de Vulpița și Viorel. Eu am foarte mult timp de când nu mai urmăresc emisiunea”.

”Nu poate Cosmina să spună șefilor să îi de afară pe Vulpița și Viorel. Ei fac mulți bani acolo, emisiunea are o audiență foarte mare, dacă nu făceau audiență nu-i mai chemau”.

”Altă emisiune și alt post de televiziune nu ai găsit? Succes pe calea cântecului”, sunt doar câteva dintre reacțiile negative ale admiratorilor Cosminei.  

Citeste si: Ramona de la Puterea dragostei aruncă bomba despre Livian ”După emisiune, sigur o să o caute pe Ella”

Citeste si: Mama Andrei Volos, pune punctul pe i după despărțirea de Mocanu. Ce nu i-a plăcut la Bogdan: „El nu a știut să-ți ofere...”

Citeste si: Jador s-a îndrăgostit de noua asistentă tv, Cosmina Adam? Moment siropos între cei doi, în direct: „Cum arată fata asta...Mor”

Citeste si: Jador s-a îndrăgostit de noua asistentă tv, Cosmina Adam? Moment siropos între cei doi, în direct: „Cum arată fata asta...Mor”

Cosmina Adam, noua asistentă a Mirelei Vaida, atacată! Cine e Cosmina Adam?

fara descriere

Cosmina Adam a studiat la Colegiul Național de Artă Octav Băncilă din Iași și a urmat apoi cursurile Universității de Arte George Enescu, tot din Iași. Înainte să se mute la București, a lucrat ca solist vocal la Orchestra Rapsodia Vasluiului. Tânăra artistă este la bază violonistă, dar și solist vocal. A câștigat în 2010 un concurs de frumusețe.

Bruneta s-a descurcat însă mai slab la Bacalaureat. A obținut 5 la Limba Română și 6 la Matematica. Media finală a fost de 6,95. După ce a ajuns la Conservator, Cosmina Adam a aprofundat studiile, iar după absolvire a obținut și o catedră. Astfel a putut profesa ca profesor de muzică, la o școală din judetul Dolj.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate